Новий лот благодійного аукціону – сертифікат на майстер-клас від Ігоря Циганика

Новий лот благодійного аукціону – сертифікат на майстер-клас від Ігоря Циганика
Поделиться в социальных сетях:

На благодійному аукціоні проекту "Здійсни мрію" зібрано близько 250 000 грн. А новий лот цього тижня – сертифікат на майстер-клас зі спортивного коментування від ведучого програми Профутбол на 2+2 Ігоря Циганика.

У неділю в прямому ефірі програми Профутбол Олександра Лобода оголосила результати розіграшу чергового лота доброчинного аукціону на підтримку проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча ТСН Лідія Таран. Протягом двох місяців аукціону Олександрі вдалося зібрати понад 230 000 грн.

Футболка українського футболіста, захисника клубу "Дармштадт 98" Артема Федецького з автографом гравця, принесла 11 100 гривень.

Сертифікат від Ігоря Циганика

Ігор Циганик презентував новий лот аукціону 

Телеведуча також презентувала під час недільного ефіру новий лот – сертифікат на майстер-клас зі спортивного коментування та телевізійної майстерності від Ігоря Циганика. Торги проходять на сайті aukro.ua та на сторінці Профутбол у мережі Facebook. 

Сертифікат від Ігоря Циганика

Новий лот благодійного аукціону – сертифікат на майстер-клас від Ігоря Циганика 

Ігор Циганик – український спортивний журналіст та коментатор, ведучий програми Профутбол на каналі "2+2". Починав свою кар'єру з львівського телебачення. Був кореспондентом газети "Експрес". Починаючи з 2002 року працював на кількох центральних телеканалах кореспондентом та ведучим спортивних програм "Спорт", "Наш футбол" та "Відверто про Футбол". З 2011 року – ведучий програми Профутбол. Коментував футбольні матчі на Євро-2004, Чемпіонаті світу 2006, Євро-2008, ігри збірної України, а також Ліги Чемпіонів та Кубку УЕФА.

Юрко Штрикал та Олександра Лобода

Юрко Штрикал разом із ведучою програми Профутбол Олександрою Лободою 

"Наш доброчинний аукціон на підтримку грандіозного проекту "Здійсни мрію", куратором якого є ведуча Лідія Таран, триває! Цього разу у нас незвичайний лот – сертифікат на майстер-клас зі спортивного коментування та телевізійної майстерності від Ігоря Циганика. У Ігоря за плечима колосальний досвід коментатора і ведучого, яким він з радістю поділиться з переможцем лоту. Закликаю кожного небайдужого українця долучитися до футбольно-благодійного аукціону!" - каже Олександра Лобода.

Ведуча разом з українськими футболістами прагне допомогти 12-річному футбольному вболівальнику Юрію Штрикулю з Полтави. У хлопчика вада слуху, через яку він змушений спілкуватися з людьми мовою жестів, до того ж, він бореться зі складною недугою - лейкозом. Для детального обстеження і підготовки до операції трансплантації кісткового мозку маленькому футбольному вболівальнику потрібна велика сума, яку планується зібрати на благодійному аукціоні.

Юрко Штрикал

Юрко Штрикал в гостях у Динамо 

Юрко уже зустрівся з футболістами ФК Динамо та побував на їхньому тренуванні на базі в Конча-Заспі біля Києва. Хоча хлопчик не міг сказати про свої враження, очі видавали його радість! Він відчув себе одним з гравців команди, поганявши м'яч з Андрієм Ярмоленком, Артемом Громовим, Сергієм Сидорчуком, Миколою Морозюком та Євгеном Макаренком в іменній футболці, котру йому особисто вручив Олександр Шовковський, і навіть забив кілька голів. Сподіваючись на одужання, хлопчик не полишає надії потрапити на справжній футбольний матч на відомому європейському стадіоні та побачити гру свого кумира Криштіану Роналду.

Юрко Штрикал

Юрко Штрикал – маленький вболівальник 

Кожен наступний лот Олександра Лобода презентуватиме щонеділі у прямому ефірі програми Профутбол. Торги триватимуть тиждень. За правилами аукціону, стартова ціна лота становить 1000 гривень.

Проект "Здійсни мрію", створений за ініціативи ТСН та ВБФ "Крона", куратором якого є Лідія Таран, покликаний реалізовувати мрії тисяч тяжкохворих дітей, для яких кожен прожитий день - це диво.

Робіть свої ставки за яскравий лот від Ігоря Циганика та дивіться результати розіграшу цього лоту вже в неділю, 25 вересня, о 21:30 у програмі Профутбол на каналі 2+2. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
ДнепроГЭС в 1941 году взорвали не нацисты, а советские власти: правда о трагедии, которая унесла сотни тысяч жизней
Узнать больше