Найяскравіші новини футбольного тижня

Найяскравіші новини футбольного тижня
Поделиться в социальных сетях:

Пропонуємо вашій увазі добірку найцікавіших футбольних новин тижня: голи, перемоги та програши з усього світу.

Розпочинають добірку футбольні новини з Іспанії, де зустрілись Реал та Барселона (результат зустрічі – нічия 1:1). Першою на своєму стадіоні забила Барселона, відзначився Суарес на 52 хвилині. Протягом усього другого тайму "вершкові" намагалися зрівняти рахунок. На 91 хвилині на порятунок прийшов Серхіо Рамос, відомий своїм вмінням забивати на останніх хвилинах.

Стали відомими деякі деталі контракту Маріо Балотеллі з Ліверпулем. Футболіст міг отримати один мільйон фунтів стерлінгів, якщо не буде плюватися та демонструвати неповагу до арбітрів та гравців. Крім того, скандальний форвард мав отримати менше трьох червоних карток за сезон.

В Англії з усіх сил бореться за звання чемпіона Челсі. У минулому турі "сині" обіграли Манчестер Сіті з рахунком 3:1. Їхній найближчий суперник Ліверпуль сенсаційно програв Борнмуту з рахунком 3:4, пропустивши тричі за 15 хвилин.

У Франції ПСЖ продовжує йти на третьому місці і відстає від лідера Ніцци на 4 очки.

Але найбільше здивував німецький Лейпциг, який разом з Гоффенгаймом є непереможеним, і, окрім того, посідає першу сходинку, випереджаючи Баварію на 3 очки. Лейпциг у цьому сезоні має всі шанси стати новим Лестером.

А найяскравіші новини тижня футбольної України дивіться вже у неділю, 11 грудня, о 21:30 у Профутбол на 2+2, а також дізнавайте у проекті від 2+2 до Дня футболу: http://2plus2.ua/special/footballday/

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше