Найкращий футбольний клуб Європи проведе курси для українських дітей

Найкращий футбольний клуб Європи проведе курси для українських дітей
Поделиться в социальных сетях:

Ведучі програми Профутбол долучилися до прес-конференції, присвяченої запуску футбольних курсів від тренерів Real Madrid Foundation в Україні.

1 лютого у Києві ведучі Профутбол на телеканалі 2+2 Олександра Лобода та Ігор Циганик взяли участь у прес-конференції із нагоди запуску футбольних курсів від тренерів Real Madrid Foundation в Україні. Партнер ініціативи - Sport  Events Management.

Подію відвідав керівник фонду відомого іспанського клубу Андрес Мунтанер, аби особисто розповісти про місію фонда та благодійну мету його команди – а саме, запуск футбольних курсів у квітні 2016-го у Києві, а згодом і відкриття соціальної футбольної школи за прикладом інших шкіл фонду по всьому світу.

"Real Madrid Foundation функціонує вже понад 20 років. Футбольні навчальні заклади від академії Реалу існують у 73 країнах, охоплюючи понад 34 000 дітей з різних куточків світу. Це велика честь для нас сьогодні бути тут, аби анонсувати початок партнерства і з Україною. Я сподіваюся, що учасники отримають незабутній досвід, зустрівшись із професійними тренерами нашої академії та навчаючись згідно методології цього клубу", - прокоментував керівник соціального фонду Реалу Андрес Мунтанер.

Олександра Лобода, Ігор Циганик та Андрес Мунтанер

З 5 по 16 квітня в Києві пройдуть футбольні курси для дітей від 6 до 16 років. Всі вилучені кошти команда організаторів спрямує на відкриття соціальної футбольної школи в Україні наступного року, аби діти із соціально вразливих сімей мали змогу навчатися, грати, а можливо, й колись прославити Україну  на світовій футбольній арені.

"Потренуватися із тренерами цього великого клубу, відчути себе справжнім футболістом, наблизитися до світової топ-команди, Реалу – це мрія багатьох хлопчаків. І така співпраця – це новий крок вперед, спроба побачити і відчути, як працюють великі футбольні клуби світу. Зараз, коли держава, попри складні часи в країні, не має можливості приділити максимум уваги розвитку молодіжного футболу, для нас важливо використати такий шанс, аби стимулювати розвиток спорту, обмінюватися досвідом, розвиватися. Цей проект повинен стати прикладом для інших світових клубів. І я думаю, він же надихне наші школи на нові досягнення і успіхи", - вважає ведучий Профутбол Ігор Циганик.

Ігор Циганик

Не оминула цей проект і благодійна складова. Фундація надає десять безкоштовних місць для дітей із соціально незахищених сімей, п'ять з яких зможуть зайняти діти благодійного проекту компанії 1+1, ТСН та благодійного фонду "Крона" - "Здійсни мрію", який представляє ведуча Профутбол Олександра Лобода.

"Такі заходи, які проводить Фундація Реалу – надзвичайно важливі. І я вдячна організаторам Sport Events Management, які надають п'ять безкоштовних місць діткам проекту "Здійсни мрію". Це означає, що п'ятеро дітей з різною долею (переселенці, сироти, з зони АТО, з багатодітних сімей) отримають цей незабутній шанс і здійснення великої мрії, яка змінить їхнє життя. Шанс, який змусить їх посміхнутися. Саме вони зможуть зустрітися і зіграти на полі разом з представниками найбільшого клубу  світу, Реалу. Ми обов'язково будемо стежити за успіхами хлопців і подивимося, можливо, хтось із них стане відомим футболістом та новим кумиром мільйонів вболівальників", - відзначила телеведуча Олександра Лобода.

Олександра Лобода

Найстаранніші з учнів таких курсів з різних країн мають можливість відвідувати матчі Реала, виходити на поле з гравцями, дивитися, як проходять тренування. Записатися на курси можна за посиланням.

Цікаві подробиці дізнаватеся у ВІДЕО: 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Любовь двух мужчин: на греческом острове нашли самые старые в мире эротические граффити
Тайваньский узел: почему на острове Тайвань очень внимательно следят за войной в Украине?
Тайваньский узел: почему на острове Тайвань очень внимательно следят за войной в Украине?

Китайская пропаганда дословно напоминает российскую…

Недемократическое написание и принятие, нарушение законов: малоизвестные факты о конституции рф
Недемократическое написание и принятие, нарушение законов: малоизвестные факты о конституции рф

Изменения в документе отразили переход россии к суперпрезидентской форме власти…

Заразная, неизлечимая и всегда смертельная: в США первые случаи смерти людей от эпидемии «зомби-оленей»
Заразная, неизлечимая и всегда смертельная: в США первые случаи смерти людей от эпидемии «зомби-оленей»

Вызывает аномальное свертывание белков и делает дырки в мозгу…

Тайна Луны: в 1962 году сотрудник НАСА обнаружил, что спутник Земли в середине пустой
Узнать больше