На 2+2 видовищний бій Фабрісіо Вердума та Марка Ханта

На 2+2 видовищний бій Фабрісіо Вердума та Марка Ханта
Поделиться в социальных сетях:

24 листопада о 23:00 на глядачів 2+2 чекає номерний турнір UFC 180 із головним поєдинком у важкому дивізіоні Фабрісіо Вердум – Марк Хант.

Грандіозне "вторгнення UFC в Мексику" офіційно провалилось – за місяць до поєдинку чемпіон важкого дивізіону Кейн Веласкес травмував коліно і вибув з головного бою турніру UFC 180 (Мехіко).

Замість Веласкеса проти Фабрісіо Вердума тепер вийде ветеран PRIDE, "Женераль" армії фанатів Марк Хант. Важковаговики не просто "врятують івент", а розіграють між собою титул тимчасового чемпіона організації.

Фабрісіо Вердум (23-7) після повернення до UFC виграв 4 поєдинки поспіль, здобувши перемогу над Роєм Нельсоном, Майклом Руссоу, Антоніо Ногейрою та Тревісом Брауном. З моменту першого штурму Октагону Вердум відчутно додав у багатьох аспектах, особливо в стійці.

Марк Хант (13-11) займає в рейтингу UFC 4-у сходинку. Він виходить на титульний бій лише після трьохтижневої підготовки. 43-річний ветеран за останні 12 місяців провів два феноменальних поєдинки – проти Антоніо "Бігфута" Сільви та Роя Нельсона, якого боєць відправив у нокаут.

Трансляції турнірів UFC в Україні коментує спортивний журналіст та оглядач Олег Шмідт. Разом з Олегом у студії 2+2 працюють тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та український боєць ММА Дмитро Солопов.

Онлайн-трансляція турнірів UFC також доступна на сайті телеканалу 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше