На "2+2" поєдинок Дерек Чісора vs Тайсон Ф'юрі

На "2+2" поєдинок Дерек Чісора vs Тайсон Ф'юрі
Поделиться в социальных сетях:

У суботу, 29 листопада на каналі "2+2" відбудеться трансляція поєдинку між британськими суперважкоатлетами Дереком Чісорою і Тайсоном Ф'юрі.

Переможець поєдинку між британськими боксерами Дереком Чісорою і Тайсоном Ф'юрі стане обов'язковим претендентом на бій з чинним володарем титулу чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком. Крім права на бій з Кличком-молодшим, британські боксери розіграють пояс чемпіона Європи (EBU), який Чісора виграв у вересні минулого року.

Бій-реванш між Чісорою і Ф'юрі пройде на лондонській ExCel Arena. Попередня зустріч боксерів відбулася в 2011 році. Тоді Ф'юрі переміг суперника за очками, але від бою з Кличком відмовився. Що стосується Дерека Чісори, то в лютому 2012-го він боксував з Віталієм Кличком, але програв одноголосним рішенням суддів. Тепер же британець всерйоз націлився на об'єднавчий бій з Володимиром Кличком.

"Я збираюся змести Тайсона Ф'юрі зі свого шляху і отримати титульний бій з Кличком" - заявив Дерек Чісора.

Дерек Чісора на професійному рингу здобув 20 перемог/13 нокаутом/і зазнав 4 поразки, на рахунку Ф'юрі - 22 перемоги (16 нокаутом) і жодної поразки.

Нагадаємо, що реванш між боксерами мав відбутися 26 липня, проте Чісора в ході спарингу травмував руку, і бій був скасований.

Дивіться у суботу 29 листопада на каналі "2+2" поєдинок за титул чемпіона Європи і право зустрічі з українським супертяжем Володимиром Кличком - Дерек Чісора проти Тайсона Ф'юрі.

"2+2" - тут б'ються найсильніші!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше