Мілевського зі скандалом вигнали зі "Спліта"

Мілевського зі скандалом вигнали зі "Спліта"
Поделиться в социальных сетях:

Артем Мілевський знову безробітний. Футбольний клуб "Спліт" повідомив про розторгнення контракту з футболістом через порушення правил поведінки поза футбольним полем.

Колишній форвард збірної України Артем Мілевський в нетверезому стані сів за кермо. Як повідомляє хорватське видання Vecernji List, футболіст був зупинений поліцією в ніч з 1-го на 2-е листопада. Він не мав при собі документів, і був доставлений у відділок, поки йому їх не принесли.

Сьогодні офіційний сайт ФК "Спліт" повідомив, що Мілевський більше не є його гравцем.

"Контракт розірваний у зв'язку з серйозними порушеннями клубних правил з боку гравця. Артем Мілевський обдурив довіру керівництва, тренерів і товаришів по команді. Цей крок є логічним епілогом в даній ситуації. Ми шкодуємо, що наша співпраця закінчилася, бо, в нас були інші плани", - йдеться в заяві клубу.

Головний тренер "Спліта" Горан Сабліч про поведінку гравця сказав наступне: "Коли я запропонував Артему до нас приєднається, то сподівався, що він зможе контролювати свої вчинки. Я пояснив йому, що у нас для всіх одні правила. Вважаю, що цілком логічно після цього припинити нашу співпрацю".

Горан Сабліч - друг Мілевського, з яким вони разом грали ще в київському Динамо. Мілевський підписав контракт з "Сплітом" 5 жовтня. "Артем і я були друзями протягом багатьох років, ми вирішили дати йому шанс. Я впевнений, що він не підведе ", - заявляв після підписання Сабліч. 19-го жовтня Мілевський дебютував за новий клуб, а з 4 листопада контракт офіційно розторгнутий.

Нагадаємо, що в минулому сезоні Артем Мілевський грав за "Хайдук", в складі якого провіі 27 матчів і відзначився трьома голами.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше