Менні Пакьяо проти Кріса Алджієрі в ефірі каналу "2+2"

Менні Пакьяо проти Кріса Алджієрі в ефірі каналу "2+2"
Поделиться в социальных сетях:

Не пропустіть у неділю 23 листопада о 7:00 на телеканалі "2+2" зустріч легендарного боксера сучасності - Менні Пакьяо проти Кріса Алджієрі. Та в андеркарді бою зустріч українського спортсмена Василя Ломаченка проти Чонталарна Пірійяпіньйо.

У неділю, 23 листопада канал "2+2" покаже поєдинок одного з найсильніших боксерів світу 35-річного філіппінця Менні Пакьяо проти 30-річного американця Кріса Алджієрі, який не мав жодної поразки. Зустріч відбудеться в китайському Макао на Кота Арені.

Єдиний у світі чемпіон у восьми різних вагових категоріях і чинний конгресмен Менні Пакьяо проведе захист свого титулу WBO в напівсередній вазі в поєдинку проти непереможеного володаря чемпіонського пояса в суперлегкій вазі за тією ж версією Кріса Алджієрі. Титул, що належить Алджієрі, на кону стояти не буде, але якщо американець програє цей бій, то, швидше за все, буде його позбавлений.

Філіппінець є безумовним фаворитом майбутнього бою, проте багато хто припускає, що захистити свій титул Пакьяо буде вкрай важко - Алджієрі на 19 см вище свого суперника. Напередодні зустрічі американський боксер заявив про те, що підготовка до поєдинку проти одного з найсильніших боксерів світу була кращою в його кар'єрі:

"Я наполегливо працював протягом десяти тижнів в самому напруженому і продуктивному тренувальному таборі в моїй кар'єрі. У мене було безліч спаринг-партнерів, включаючи Заба Джуду, який імітував стилі, щоб підготувати мене до всього, що Пакьяо вирішить викинути в мене. Я готовий на 110%".

В рамках цього ж вечора чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі 26-річний українець Василь Ломаченко зустрінеться з тайцем Чонталарном Пірійяпіньйо. Це буде першим захистом чемпіонського титулу для Ломаченко. У таїландця за плечима 52 бої професійної кар'єри і всього одна поразка.

"Я ніколи не шукав легких шляхів. Він займає перший рядок рейтингу і є обов'язковим претендентом. Чому ні? Я бачив записи кількох виступів Пірійяпіньйо і думаю, що кількість проведених ним боїв не відображає майстерності", - заявив Василь Ломаченко.

У свою чергу Чонталарн Пірійяпіньйо заявив, що піде з боксу, якщо програє українцеві цей поєдинок.

 

"2+2" - тут б'ються найсильніші!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Зарисованная фреска настоящего основателя собора София Киевская: как ошибочная реставрация изменила историю
Самое загадочное явление, которое почти 400 лет не могут разгадать ученые: интересные факты о шаровой молнии
Зарождение жизни на Земле: ученые считают, что дождевая вода могла способствовать эволюции первых клеток
Зарождение жизни на Земле: ученые считают, что дождевая вода могла способствовать эволюции первых клеток

Считается, что первые формы жизни, могли возникать спонтанно из органических молекул...

Рискованное путешествие: аэропорт райских островов Макаронезии входит в топ-10 самых опасных в мире
Курган в форме корабля, 139 могил и сокровища викингов: археологи сделали неожиданное открытие в Швеции
Курган в форме корабля, 139 могил и сокровища викингов: археологи сделали неожиданное открытие в Швеции

Это открытие произошло во время раскопок вблизи города Варберг...

Кремль подрывает доверие украинцев через агентурную сеть телеграмм-каналов
Узнать больше