Матчі ЧУ 2016/2017 Дніпро – Карпати та Динамо – Чорноморець дивись на 2+2

Поделиться в социальных сетях:

Цієї п'ятниці на телеканалі 2+2 на глядачів чекають одразу два поєдинки Чемпіонату України 2016/16 – між Дніпром та Карпатами та Динамо й Чорноморцем.

Вже у п'ятницю, 17 березня, на стадіоні "Дніпро-Арена" дніпряни зійдуться у поєдинку з львівськими Карпатами. Цього ж дня на НСК "Олімпійському" київська команда зустріне одеситів у матчі 22 туру ЧУ 2016/17.

Дніпро наразі посідає останню, дванадцяту, сходинку та має 9 очок. Матч 21 туру завершився для команди нічиєю 0:0 проти Олександрії. Карпати ж знаходяться трохи вище, на десятій сходинці. У їхньому активі - 11 очок.

Кияни продовжують утримувати друге місце у турнірній таблиці та мають 43 бали, незважаючи на нищівну поразку у мачті проти Зірки, який завершився із рахунком 2:0 на користь кропивницької команди. У Чорноморця - шоста сходинка та 27 балів. У 21 турі одесити також програли з рахунком 0:1 у поєдинку зі Сталлю. 

Як зміниться таблиця УПЛ після цього туру? Дивіться у п'ятницю, 17 березня, пряму онлайн трансляцію матчів Чемпіонату Украіни з футболу сезону 2016/2017 між Дніпром та Карпатами о 16:50 та між Динамо й Чорноморцем о 18:55 на телеканалі 2+2. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше