"Кістки"

Поделиться в социальных сетях:

Культовий детектив СКОРО на 2+2.

Доктор Темперанс Бреннан — блискучий судовий антрополог, талановита вчена, яка у вільний час пише книжки. За допомогою новітнього обладнання і власного надзвичайного розуму вона та її команда розкривають найскладніші та найдавніші злочини, тоді, коли звичайні методи криміналістики безсилі. Адже доктор Бреннан та її команда, як правило, отримують справи, де від тіла вбитого залишились лише кістки або згнилі рештки.

Напарник Бреннан від ФБР – амбіційний та самовпевнений Сілі Бут. Різниця темпераментів Бреннан і Бута часто породжує конфлікти в команді, але вони лише сприяють блискучому розслідуванню найзаплутаніших справ. Разом вони не лише викривають небезпечних злочинців, а й протистоять світу корупції та хабарництва.

 

У головних ролях: Емілі Дешанель, Девід Бореаназ, Мікаела Конлін, Ерік Мілліган, Томас Джосеф Тайн, Тамара Тейлор, Джон Френсіс Делі, Джон Бойд

Режисери: Ієн Тойнтон, Дуайт Літтл, Жанно Шварц

Продюсери: Девід Джеффрі, Баррі Джозефсон, Кеті Райкс

Сценарій: Харт Хенсон

Хронометраж серії: 43 хвилини

Кількість епізодів: 246 (12 сезонів)

Країна виробництва: США, 2005 – 2017

 

ГЕРОЇ

  

Темперанс Бреннан (Емілі Дешанель) – судовий антрополог вигаданого Джеферсонівського інституту. Займається кримінальними справами, які потребують антропологічної експертизи. Розкрила сотні справ. Раціональна, ділова, талановитий вчений, майстер кількох видів єдиноборств, пише книжки.

  

Сілі Бут (Девід Бореаназ) – колишній снайпер, спеціальний агент ФБР та напарник доктора Бреннан. Самовпевнений, іноді надто прямолінійний, але добрий та кмітливий. Захоплюється оригамі, полюбляє носити яскраві, бунтівні речі.

  

Енджела Монтенегро (Мікаела Конлін) – експерт з відновлення зовнішності за допомогою скелету людини, для цього використовує голографічний проектор та власну програму. Краща подруга доктора Бреннан. Творча особистість, щира, дружелюбна, турбується про всіх, вона – справжнє серце команди.

  

Закарі Урія "Зак" Едді (Ерік Мілліган) – антрополог Джеферсонівського інституту, асистент доктора Бреннан. Справжній геній, має фотографічну пам'ять. Через захоплення наукою йому важко спілкуватися з людьми.

  

Джек Ходжінс (Томас Джосеф "Ті Джей" Тайн) – ентомолог, експерт зі спорів та мінералів. Спадкоємець однієї з найбагатших американських сімей, але свої статки приховує. Захоплюється лабораторними експериментами.

  

Каміл Сароян (Тамара Тейлор) – голова Наукового Відділу Джеферсонівського інститут, патологоанатом. Лояльна до підлеглих, опікується усіма. Вірить у привиди.

  

Ленс Світс (Джон Френсіс Делі) – психолог, якого включили до команди, щоб він допоміг розв'язати проблеми у стосунках між агентом Бутом та доктором Бреннан. Часто допомагає команді складати психологічні профілі та аналізувати підозрюваних. Любить спостерігати за людьми, давати поради.

  

Джеймс Обрі (Джон Бойд) – спеціальний агент ФБР, напарник Сілі Бута. Вправний стрілок. Любить добре попоїсти.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше