Конор Макгрегор: шокувати світ знову

Конор Макгрегор: шокувати світ знову
Поделиться в социальных сетях:

Гарна новина для фанатів ММА: Джон Кавана повідомляє, що Конор Макгрегор планує повернення до UFC цього грудня.

Тепер, коли чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор має залишити ММА та випробувати свої сили проти Флойда Мейвезера в боксерському поєдинку 26 серпня в Лас-Вегасі, шанувальники змішаних єдиноборств занепокоєні, чи повернеться ірландець назад до Октагону. Врешті-решт, як очікується, за бій Макгрегор має отримати близько 100 мільйонів доларів. Шалена сума дає йому можливість більше ніколи не виходити у "клітку". На радість фанатам ММА, Макгрегор планує повернутися до UFC не пізніше кінця цього року.

Ось що повідомив головний тренер ірландця Джон Кавана під час свого інтерв'ю для ММА Мania: "Багато питань, які я отримував протягом минулого тижня, стосувалися того, коли Конор буде знову битися в UFC. Я сподіваюся, що це відбудеться цього року, хоча завжди важко передбачити, що буде робити Конор далі. Якщо він переможе Мейвезера в першому раунді, то, ймовірно, все може змінитися. Але за моїм попереднім планом, вже у грудні на Конора чекатиме бій у UFC. Тим не менш, наразі ми повністю зосереджені на боксерському поєдинку із Флойдом Мейвезером".

Якщо Макгрегор дійсно повернеться до UFC у грудні, це дасть йому шанс посилити найяскравішу подію у світі змішаних єдиноборств 2017 року. Із суперниками з легкого дивізіону, такими як Тоні Фергюсон та Нейт Діаз, які терпляче чекають на повернення чемпіона, Макгрегор не зазнає браку конкуренції. Але перш за все, 28-річний спортсмен повинен підготуватися до боксу із Мейвезером, і Джон Кавана вважає, що Макгрегор знаходиться на правильному шляху.

"Я вважаю, що у цьому бою ми маємо ряд переваг. Часто люди, які є експертами у певній галузі, скажуть вам, що насправді незручно мати справу з тими, хто не з того ж поля. Вони краще матимуть справу з найсильнішим суперником з власної дисципліни, тому що його дії можна передбачити, – коментує майбутній поєдинок Кавана. – Мейвезер знаходиться у світі боксу усе своє життя, а тепер він йде проти хлопця, який не дотримується ніяких встановлених правил, який вміє використовувати різні стилі боротьби і не боїться цього. Конор, як і ми всі тут, на сто відсотків впевнений у перемозі. Таку людину важко перемогти".

Хоча більшість вважає, що Макгрегор переходить до боксу лише через гроші, тренер бійця спростовує таку заяву. Насправді зухвалий ірландець прагне ще раз довести, що він здатен зробити немислиме. "Ми з нетерпінням чекаємо на можливість шокувати світ знову", – каже Джон Кавана. 

А вже 30 червня о 22:55 дивіться на 2+2 знаковий поєдинок у середній вазі – бій за чемпіонський титул англійця Майкла Біспінга та екс-чемпіона Strikeforce американця Дена Хендерсона.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий
«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий

Для научно-технического прогресса война становится катализатором развития…

Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне
Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне

Роман Кашпур и другие украинские ветераны поражают мир своим мужественным примером…

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Узнать больше