Кого слід найбільше остерігатися Динамо у матчі проти Славії

Поделиться в социальных сетях:

Експерти програми Профутбол проаналізували суперника київського Динамо у кваліфікації до Ліги чемпіонів чеську Славію.

Що таке Славія? Чи багато шансів у Динамо пройти її? Кого слід остерігатися найбільше?

Українців у Славії зараз немає. Соболь повернувся з оренди до Шахтаря цього літа, Ротань ще взимку перейшов до Динамо. Окрім Ротаня, Славія розпрощалася ще з двома іменитими ветеранами: португальцем Дані і турком Халілем Алтинтопом. Чехи говорять, що від усіх іноземців чекали більшого. На вихід ветеранам показав Їндржих Трпишовський. Його призначили головним тренером перед новим роком, коли вже було ясно, Славія не зможе захистити титул. Пражани після 16 турів програвали 14 очок. Помучившись і набравши 27 очок у решті 14 матчах, команда все ж виконала завдання на весняну частину сезону – взяла срібло.

Нинішня Славія – це першочергова ставка на бетон коло своїх воріт. У 30 матчах минулого чемпіонату червоно-білі пропустили лише 19 м’ячів. У середньому 0,63 за гру. Коефіцієнт забитих – 1,67 за гру – теж відносно небагато, але чеській лізі цього вистачило.

Славія не бере за основу контроль м’яча, їхня головна сила – контратаки. На флангах нападу – швидкісні і технічно обдаровані гравці, від яких і залежить ефективність швидких виходів на чужі ворота. Їм не треба п’ять шансів, щоб забити.

Мірослав Стох – один із найкращих гравців чеської ліги, лідер Славії. Цього словака ви можете пам’ятати по матчах кваліфікації Євро-2016 проти України. Стох нашим не забив, проте забив переможний іспанцям. Техніка, удар, уміння взяти на себе, коли припікає, – це все про Стоха. Мабуть, найнебезпечнішого гравця Славії.

У центрі поля і у центру уваги ще два важливі півзахисники. Томаш Соучек просто прочавлює суперника, але такі голи не основна його чеснота. Він – довгоногий опорник, майстер перехоплень і підчищань. 10 за номером і покликанням – Йозеф Гушбауер. Любить і вміє починати атаки з глибини. Іноді дуже легко обманює чужих захисників. Здорово вкладає м’яч на ноги і голови партнерів. Його сім гольових передач – другий результат у минулому сезоні чеської ліги.

Мілан Шкода – капітан команди і її душа. Золота мить Шкоди – гол за збірну Чехії хорватам на Євро-2016. З 13 м’ячів минулого чемпіонату, 5 він забив саме головою, з них – 4 після стандартів.

Славія здобула срібло чемпіонату саме завдяки стандартам. 9 із 50 м’ячів вони забили із самих лише кутових. Голи зі стандартів, голи на останніх хвилинах, ефективна реалізація – усе це сьогоднішній суперник Динамо.

Дивіться пряму онлайн трансляцію матчів кваліфікації ЛЧ сезону 2018/2019 Динамо – Славія вже сьогодні о 20.25 на телеканалі 2+2.


Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Дуэль между Джойсом и Чисорой будут транслировать эксклюзивно на Киевстар ТВ с известными комментаторами в свободном доступе
«Затерянный мир» расскажет об отчаянных охотниках за ураганами и торнадо
«Затерянный мир» расскажет об отчаянных охотниках за ураганами и торнадо

А также о том, какие климатические изменения могут ожидать Украину и к чему нужно готовиться…

Таинственный житель пещер: во Франции найдено существо, похожее на гнома (ВИДЕО)
Таинственный житель пещер: во Франции найдено существо, похожее на гнома (ВИДЕО)

Автор ролика утверждает, что ему удалось приручить настоящего гнома…

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Динамо» – «Партизан»
«Затерянный мир» расскажет о трендах в архитектуре, которые меняют мир и скоро изменят Украину
«Затерянный мир» расскажет о трендах в архитектуре, которые меняют мир и скоро изменят Украину

А также об уникальных решениях в строительстве городов будущего…

Замурована в стену 4 000 лет назад: на Кипре обнаружили древний монолит с останками жестоко убитой женщины
Узнать больше