"Карпати" - "Чорноморець", "Дніпро" - "Зоря". Пряма трансляція на "2+2"

"Карпати" - "Чорноморець", "Дніпро" - "Зоря". Пряма трансляція на "2+2"
Поделиться в социальных сетях:

Дивіться матчі 23-го туру чемпіонату України

"Карпати" - "Чорноморець" - протистояння двох аутсайдерів нинішнього сезону. Господарі займають останнє місце в турнірній таблиці, гості на три рядки вище. Львів'яни в квітні несподівано видали серію з трьох безпрограшних матчів, зігравши нульові нічиї з "Ворсклою" і "Металістом" і обігравши "Олімпік" 4:1. Після цього на тиждень вибралися з дна, але в минулому турі програли найближчому сусіду - "Іллічівцю" 0:1.

"Чорноморець" після зимової паузи, як і "Карпати", в основному програє. В останніх шести турах набрав лише одне очко - в грі з "Говерлою" (1:1). Хоча треба відзначити, чотири з цих шести матчів були з представниками четвірки лідерів чемпіонату.

Статистика протистоянь на боці одеситів (+11=15-9). Хоча всі дев'ять перемог "Карпати" здобули вдома. Програли при цьому тільки тричі і п'ять зустрічей звели внічию.

В останніх п'яти протистояннях з "Зорею" "Дніпро" набрав лише одне очко. У першому колі програв 1:2, в останній зустрічі в рідних стінах - 1:3. Та перемога була першою для луганчан на поле дніпропетровців.

У майбутній грі господарям дуже непросто буде взяти очки. Вони продовжують виступати на трьох фронтах, провели в четвер важку гру з "Наполі" в Лізі Європи. Серйозно міняти склад, як це було в попередніх іграх чемпіонату - з аутсайдерами "Олімпіком" (5:0), "Іллічівцем" (1:0) і "Чорноморцем" (3:0) - Мирон Маркевич навряд чи зможе собі дозволити. Друге місце і путівка в Лігу чемпіонів на кону, а "Шахтар" відстає лише на одне очко.

Дивіться на "2+2" у неділю, 10 травня, пряму трансляцію двох поспіль матчів 23 туру Чемпіонату України з футболу "Карпати" - "Чорноморець" о 16:50 та "Дніпро" - "Зоря" о 19:15. А відразу після завершення другого матчу аналітична програма "Профутбол" та проект журналістських розслідувань "Гра без правил"

Онлайн: http://2plus2.ua/online

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

За кадром детективов: как судмедэкспертиза в кино отличается от реальности?
В Турции обнаружили редкий римский саркофаг со знаком «мальтийского креста»
В Турции обнаружили редкий римский саркофаг со знаком «мальтийского креста»

Это открытие меняет представление об истории…

Истории военных изобретений: микроволновка разрабатывалась для военных целей, но заняла свое место на кухне
Уникальные существа с глубин: в Индийском океане живут улитки, способные выдерживать температуру 371°C
Хакерский удар: 24 февраля 2022 года рф хотела лишить связи ВСУ, но отключила пользователей в Европе
Узнать больше