Капітан баскетбольної команди Кирило Фесенко: "Збірна Литви стане для нас лакмусовим папірцем"

Капітан баскетбольної команди Кирило Фесенко: "Збірна Литви стане для нас лакмусовим папірцем"
Поделиться в социальных сетях:

Сьогодні у Ризі відбудеться перший матч українців у Євробаскеті-2015. Українська команда змагатиметься з литовцями. Як баскетбольним фанатам, так і учасникам Чемпіонату Європи зрозуміло, що ця гра не буде легкою… 

Група D, до якої потрапила національна збірна України з баскетболу, є однією з найбільш професійних серед учасників Чемпіонату Європи. Фаворитом групи є Литва – це визнає і тренер української команди Євген Мурзін.

"Про литовців багато говорити навряд чи потрібно. Вони фаворити групи, що мають у складі багато дуже сильних баскетболістів. Ми бачили, що вони теж дуже змінюються, коли на паркеті Валанчюнас. Коли Йонас у грі вони відчутно втрачають у мобільності, але додають в силі і атлетизмі. Але, звичайно, в будь-якому випадку вони найбільш сильна команди групи – фіналісти минулого чемпіонату Європи", - розповів тренер української баскетбольної збірної Євген Мурзін в інтерв'ю ТСН Проспорт.

Українські баскетболісти чудово розуміють, хто буде їхнім суперником. Однак, вони не дарма тренувались, тому налаштовані досить рішуче.

"Збірна Литви стане для нас лакмусовим папірцем. Якщо з нею ми покажемо зуби, тоді інші команди будуть відноситись до нас з обережністю. Ми плануємо зробити сенсацію", - зазначив капітан баскетбольної команди Кирило Фесенко.

Завдання збірної України – вийти з групи, тобто зайняти принаймні 4 місце серед шести команд, яке дозволить українцям пройти в Олімпійський відбірний турнір. Керівництво, у свою чергу, мотивує хлопців достойними преміями, хоча баскетболісти, будучи справжніми патріотами, стали частиною команди далеко не через гроші.

"Винагорода, звичайно ж, буде. Хоча, повірте, жоден гравець, коли прийшов у збірну, про це не питав. Зараз не стоїть питання про преміальні, тому що  хлопці, перш за все, хочуть добре виступити і гідно представити нашу країну", - повідомив тренер української збірної з баскетболу Євген Мурзін.

Дивіться пряму трансляцію баскетбольного поєдинку Україна-Литва на телеканалі "2+2" сьогодні о 21:25.

Онлайн: http://2plus2.ua/online

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше