Фред: "Для мене кожен матч - як останній"

Фред: "Для мене кожен матч - як останній"
Поделиться в социальных сетях:

У ексклюзивному інтерв'ю у програмі Профутбол легіонер Шахтаря Фред Родрігес розповів про труднощі на непевне становище після допінгового скандалу, стосунки з новим тренером та плани на майбутнє.

Нарешті до Шахтаря після піврічної дискваліфікації через допінговий скандал повернувся один з найкращих гравців чемпіонату Фред Родрігес. Не дивлячись на таку тривалу перерву, на поле Фред знову вийшов у відмінній формі та продовжує радувати вболівальників своєю грою.

"Для цього я багато працюю. У нас є кілька гравців, від яких залежить гра, якщо ми усі будемо грати з максимальною віддачою, тоді й буде результат, – ділиться власним секретом успіху півзахисник Шахтаря. – Звичайно, хочеться бути найкращим у команді, але поки я не відчуваю себе одноосібним лідером Шахтаря, та буду надалі працювати, адже для мене кожний матч, кожне тренування – як останні".

Наразі Всесвітнє антидопінгове агентство подало апеляцію щодо збільшення терміну дискваліфікації, тому гравець не знає, що чекає на нього далі, але кожну гру викладається на повну.

"Я дуже щасливий, що у матчі з Динамо мені вдалося проявити себе. Нехай ми не перемогли, але створили дуже багато моментів. Головне, що Шахтар закріпився на першому місці, – каже футболіст, і додає, що такими змінами завдячує новому тренеру Шахтаря: – Фонсека дозволяє мені вільно виконувати функції захисника – і атакувати, і захищатися. Луческу ж обмежував мене саме у атаці. Мені, напевно, найкраще довелося зрозуміти ідеї нового тренера, саме тому існує величезна довіра до мене з його боку. Фонсека розгледів у мені ті навички, яких не бачив Луческу".

Не дивлячись на порівняння з однією з колишніх зірок Шахтаря, Фернандіньою, зупинятися на досягнутому Фред не збирається, так само як і залишати команду найближчим часом: "Дуже рано ще мене порівнювати з Фернандінью, проводити паралелі. Не приховую, мені подобається, що мене з ним порівнюють, адже це, напевно, найсильніший із бразильців, які були в Шахтарі. Це в якійсь мірі кумир для мене. Повторити шлях Фернандінью – це мрія будь-якого футболіста. Але нині я щасливий у Шахтарі. Нещодавно я продовжив контракт і маю ще багато чого дати цьому клубу".

Повне інтерв'ю дивіться у випуску програми Профутбол на 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Business Breakfast с Владимиром Федориным от Forbes теперь доступен на Киевстар ТВ
В нефтегазовом государстве не хватает топлива: в россии сообщают о дефиците бензина
В нефтегазовом государстве не хватает топлива: в россии сообщают о дефиците бензина

Все благодаря санкциям и слаженной работе ВСУ, СБУ и ГУР…

«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий
«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий

Для научно-технического прогресса война становится катализатором развития…

Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне
Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне

Роман Кашпур и другие украинские ветераны поражают мир своим мужественным примером…

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
Узнать больше