Євген Коноплянка розповів про "перезапуск" своєї кар’єри

Поделиться в социальных сетях:

Український півзахисник Шальке зізнався, що змінилось у його футбольній кар’єрі та як почуває себе у чемпіонаті Німеччини.

Журналісти програми Профутбол на 2+2 зустрілись із Євгеном Коноплянкою через день після драматичного дербі з Боруссією, щоб розпитати про зміни у житті та футболі й, звичайно, про один з найважливіших матчів – саме дербі.

"Коли ти розумієш, що тобі потрібно відіграти чотири голи… і емоції, коли ти забиваєш вже другий гол… Ти готовий забити і п’ятий гол. Я не вірив, що ми навіть четвертий заб’ємо. Можливо, завели слова Тедеско, тому що в перерві він просто сказав: «Хлопці, я хочу вибачитись перед вами, я помилився у плані тактики. Будь ласка, забудьте перший тайм, уявіть, що рахунок 0:0. Просто давайте виграємо другий тайм, неважливо з яким рахунком", ─ пригадує Євген.

Після зустрічі з Ярмоленком, Євген жартує: "Андрію Ярмоленку бажаю удачі, але тільки щоб його команда була не вище моєї".

Андрій Ярмоленко: "Я не збираюся зупинятися на досягнутому"

Ще навесні кар’єра футболіста в Німеччині та стосунки з тренером не складались. Зараз усе змінилося, і український легіонер Шальке 04 зізнався: він дуже щасливий і немов заново народився. Євген Коноплянка не приховує, що почав перезапуск своєї кар’єри у Шальке під керівництвом нового тренера Домініко Тедеско.

"Тоді мене врятувала моя родина. Можливо, без них я би зламався. Зараз я ніби знову народився. Тому що тоді я був нещасним і навіть думав, чи варто тут залишатися, чи люблю я футбол та чи любить футбол мене. Зараз я почуваюся добре. Я готовий приносити користь команді, готовий бути хай не зіркою, а просто дуже важливим гравцем команди", ─ розповідає футболіст.

Що таке справжній німецький футбол та з ким ще спілкується Євген Коноплянка, дивіться у відео!

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Уникальный генетический код: владельцы отрицательного резус-фактура являются потомками инопланетян?
Уникальный генетический код: владельцы отрицательного резус-фактура являются потомками инопланетян?

Положительный резус-фактор крови имеют 80% населения планеты, а вот у 15%...

В глазу 28-летней женщины два года жил необычный паразит и вырос до 10 миллиметров в длину
Истерика и визг ведущих рф отключают логическое мышление зрителя: этот метод называется «чрезмерные эмоции»
Израильская агрореволюция: дрессированные насекомые уничтожают вредителей, тракторы опыляют цветы, а дроны собирают урожай
Первый в Европе: археологи обнаружили уникальный протез в черепе человека 18-го века
Первый в Европе: археологи обнаружили уникальный протез в черепе человека 18-го века

Потрясающее открытие произошло в склепе костела в Кракове…

Фото летающих динозавров: свидетельство загадочных встреч людей с гигантскими птицами
Узнать больше