Ентоні Джонсон: "Хочу бути тим хлопцем, про якого скажуть: він це зробив"

Ентоні Джонсон: "Хочу бути тим хлопцем, про якого скажуть: він це зробив"
Поделиться в социальных сетях:

Ентоні Джонсон запевнив, що змінився, та доведе це Даніелю Корм'є й усім іншим вже скоро.

Багато чого змінилось з того часу, як Ентоні Джонсон та Даніель Корм'є вперше зустрілись у 2015 у поєдинку за титул чемпіона UFC у напівважкій вазі. Даніель Корм'є вже на два роки старший, ніж був на UFC 187, сам боєць зізнається, що скоро планує завершити кар'єру у змішаних єдиноборствах. По-друге, програш став гарним поштовхом для подальшої кар'єри Ентоні Джонсона.  Після поразки боєць звернувся до відомого тренера  Ніка Мелансона, та з того часу встиг здобути серію перемог жорстокими нокаутами, із сумарним часом у "клітці" всього 7 хвилин та 7 секунд.

"Я точно не той боєць, яким був два роки тому, –  заявив Джонсон на прес-конференції перед UFC 210. – Кожен день, кожен тиждень, кожен місяць, кожен рік я стаю краще. У наступному моєму поєдинку ви побачите зовсім іншого хлопця. Поразка змусила мене відірвати дупу та тренуватися старанніше".

Під час першої зустрічі Джонсон був близьким до перемоги, завдавши супернику потужного удару в перші секунди бою. Тим не менш, Корм'є витримав та зрештою виснажив Джонсона тривалою боротьбою у третьому раунді. Днями Даніель Корм'є повідомив, що під час поєдинку-реваншу збирається використати таку саму стратегію: затягнути бій, доки у супротивника не закінчаться сили та завдати вирішального удару.

"Більшість вважає, що я "боєць першого раунду", тому що велика кількість моїх поєдинків закінчується у першому ж раунді, – відповів Джонсон. – Вони мають право на власну думку. Якщо Корм'є та усі інші хочуть у це вірити, мене це влаштовує. Я не маю доводити нічого нікому, окрім себе самого".

"Якщо мене вважають поганим хлопцем через те, що я кажу правду, або, принаймні, вірю у те, що кажу, тоді так і є. Я вірю у те, про що говорю. Я не обманюю. Якщо людям не подобається правда – це їхня справа. Я не сиджу та не вигадую, я повідомляю факти. І якщо через це мене вважають поганим, добре, – офіційно заявив Даніель Корм'є. – Ентоні Джонсон непоганий боєць. Ніхто ніколи не думав, що він погано б'ється. Я ніколи не казав, що він не може битися, навіть не сумнівався у цьому. Але коли ми кажемо про нього як про зовсім іншого бійця, я не знаю, чим ви це пояснюєте. Він переміг Джимі Мануву – звичайно, бо він боєць, а Джимі Манува – ні. Він провів у Октагоні усього сім хвилин з моменту нашого бою, але став зовсім іншим? Я не розумію, звідки усі це взяли".

Оцінку суперника сам Джонсон прокоментував лаконічно: "Він сказав правду про те, скільки хвилин я провів у Восьмикутнику. Власне, це єдина правда, яку він сказав".

В конечном счете, с давним королем в полутяжелом весе Джоном Джонсом, который летом этого года вернется из-под подвески USADA, UFC 210 станет массовым моментом как для Cormier, так и для Johnson. Победитель схватки, скорее всего, сразится с Джонсом, и победа над Джонсом привела бы любого человека в стратосферу великих людей всех времен. Поэтому, пока оба мужчины шаг за шагом ведут дела, Джонсон полностью знает, что будет поставлено на карту.

Обидва бійці знають, що поставлено на кону, окрім звання чемпіона. Цього літа на ринг повертається "король" напівважкого дивізіону Джон Джонс, і саме бій з ним очікує на переможця поєдинку Корм'є – Джонсон.

"Отримання чемпіонського поясу поставить усе на свої місця. Це наче одержимість. Це завжди кінцева мета для спортсменів – стати кращим та отримати чемпіонський титул. Я не хочу бути тим, хто "міг би" або "одним з". Як кажуть: "Цей хлопець міг би зробити це, стати цим". Я хочу бути тим хлопцем, про якого скажуть: "Він це зробив", – попередив суперника Ентоні Джонсон.

Вже у неділю, 9 квітня, о 05:00 глядачі 2+2 стануть свідками прямої трансляції видовищної боротьби легенд напівважкого дивізіону Даніеля Корм'є та Ентоні Джонсона. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий
«Затерянный мир» расскажет, как война влияет на развитие технологий

Для научно-технического прогресса война становится катализатором развития…

Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне
Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне

Роман Кашпур и другие украинские ветераны поражают мир своим мужественным примером…

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Узнать больше