"Джокер"

"Джокер"
Поделиться в социальных сетях:

Країна: Росія, 2010 Жанр: бойовик Режисер: Дмитро Лавров У ролях: Дмитро Клепацький, Олег Шкловський, Анна Невська, Євген Березовський, Олександр Воробйов, Наталя Громушкіна, Олег Зінов‘єв

Професійний снайпер Артур Корольов повертається додому із зони бойових дій і категорично відмовляється від пропозиції про підвищення по службі.

Він боровся за Батьківщину і захищав людей. Він не поступався принципами і був вірним другом. Він хотів просто жити повноцінним життям щасливої людини.  Але доля жорстоко обійшлася з ним… Численні життєві втрати привели Артура Корольова на тюремні нари, де будь-яке життя не варте і гроша. Занадто щільно зрослись кримінал і спецслужби, бізнес і політика, влада і брудні гроші. Комусь кривава війна, а комусь хороший приробіток. Найсильніший наркотик - це влада. А влада в цій країні - це дуже кривава прерогатива.

Артур стає Джокером у безкомпромісній боротьбі спецслужб із кримінальним співтовариством. До чого призведе ця боротьба, і як виплутатися з пастки, яку підбудувала доля?! Артуру залишається лише одне - на свій страх і ризик довести справу до кінця і з'ясувати це!

Непроста доля шляхетної людини на 2+2 у середу, четвер та п'ятницю о 19:00.

 

Опис серій

 

1 серія

Артур Корольов, сержант військової розвідки, виконуючи завдання на Кавказі відмовляється підкоритися наказу і вбити заручниць. Тим часом спецслужби готують його вербовку для виконання спецоперації "Чорний захід". Артур відмовляється працювати із спецслужбами. Розчарування у службі пов‘язане і з напарником Артура.

Полковник Литвинов, замішаний у торгівлі заручницями, має намір позбавитися учасників операції. Звільнившись із армії Артур повертається до батька у рідний Тархів. Проте, його планам на мирне життя не судилось здійснитися: батька вбивають бандити.

 

2 серія

Після смерті батька Артура лідер кримінального угруповання Марк Угрюмов, завербований спецслужбами, перевозить Артура до Москви. Саме туди приїжджає і колишній напарник Артура Сергій, направлений Литвиновим для усунення Артура. Артур і Сергій об‘єднуються і вбивають Литвинова. Проте, напарники знов опиняються по різні боки барикади.

Полковник спецслужби Єршов пояснює Сергію суть операції "Чорний захід". А в цей час Артур допомагає другу Гері відбитися від банди Кудлатого. Однак, вирішального удару Кудлатого  запобігти не вдається.

 

3 серія

Опинившись у СІЗО за подвійне вбивство, Артур Корольов відмовляється від співробітництва із захистом. Навіть кілька замахів не змінюють його рішення. Тільки прокурору Ельвірі Альохіній вдається вивести Артура із ступору.

Після звільнення Артур не знаходить нового сенсу життя. Перелом відбувається під час розмови із Сергієм. Він і підштовхує Артура стати частиною таємної операції, що спланували спецслужби. Долучившись до угруповання Угрюмого, Артур віртуозно справляється із своїм першим завданням.

 

4 серія

Після складного завдання з ліквідації Джафарова Артуру вдається вийти сухим з води. Але лейтенант Бортник переконаний, що гучні справи – справа рук Артура Корольова. У якості офіційного прикриття Артуру пропонують відкрити ігровий клуб. Там він зустрічає свою стару знайому – прокурора Ельвіру Альохіну.

Після чергового завдання Артур приймає рішення остаточно вийти із справ. Але історія Джафарова залишається незакритою.

 

5 серія

Оперативники планують захопити Артура під час замаху на Джафарова-молодшого. Але Артур не дає їм здійснити заплановану операцію. І вже за кордоном Артур завершає справу із Джафаровим.

Тим часом спецслужби усе ближче підступаються до Вишака. Після конфлікту з Ельвірою Артур знайомиться із студенткою Катею, але він не подобається батькам дівчини.

За дорученням Угрюмого Артур зустрічається із банкірами-боржниками. Наступного дня його машина вибухнула.

 

6 серія

Після вибуху автомобіля Артур і Катя їдуть у Сергієв-Посад. Невідомі кілери знаходять їх там. Друг батька Корольова Геннадій Греков допомагає Угрюмому вийти на слід замовника.

Тиск батьків і страх за себе підштовхують Катю до рішення розлучитися із Артуром.

 

7 серія

Після розлучення із Катериною Артур намагається позбавитися душевного болю. І тільки Ельвіра дарує йому надію на майбутнє. Але на Артура чекає головне випробування: спецслужби планують використати його як наживку. Окрім таємничої кандидатури Смирнова розглядається близька Артуру людина – мер Тархова Геннадій Греков.

Згодом полковник Єршов доручає Угрюмому у будь-який спосіб відправити Артура у Тархов.

 

8 серія

Повернувшись до рідного міста Артур намагається дізнатися хоч якусь інформацію про таємничого кандидата Смирнова, якого ніхто не бачив особисто. І з‘ясовує що Смирнов – чоловік його подруги дитинства Анки. Саме від неї Артуру стає відомо про причетність Грекова до смерті батька.

Сергій зізнається Артуру про його істину місію у цій справі. Добившись таки зустрічі із Смирновим, Артур дізнається, що той і є Вишак. Повернувшись до Москви, Артур їде до Елеонори. А після побачення вибухає у власній машині.

Після похорону Елеонора отримує листівку від Артура із запрошенням на каву у Париж. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне
Героические достижения украинцев: защитник на протезе семь метров протащил самолет Ан-26 и пробежал марафон в Лондоне

Роман Кашпур и другие украинские ветераны поражают мир своим мужественным примером…

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Загадка в Сомином: таинственный водяной монстр затягивает скот на дно озера в поселке на Волыни
Узнать больше