"Дніпро" - "Олімпіакос": очікування тренерів від майбутнього поєдинку

"Дніпро" - "Олімпіакос": очікування тренерів від майбутнього поєдинку
Поделиться в социальных сетях:

На жеребкуванні 1/16 фіналу Ліги Європи дніпропетровському "Дніпру" випав грецький "Олімпіакос". 

Своїми думками щодо результату жеребкування і майбутніх зустрічей поділилися головні тренери команд Мирон Маркевич та Мічел.

 "Як я оцінюю жереб? "Олімпіакос" так "Олімпіакос", по-моєму, це моя третя зустріч з цією командою, - розказав uefa.com головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич. - Двічі грали проти неї з "Металістом", щоправда, з тих пір пройшло вже чимало часу, і там все змінилося. Вважаю, вони повинні були залишатися в Лізі чемпіонів, але десь пірейцям не пощастило. Так що суперник не з легких, особливо з урахуванням того, що перший, домашній матч з ним стане для нас першим офіційним поєдинком в новому році. У греків буде більше ігрової практики. Першочергове наше завдання на міжсезоння - посилити ряд позицій. Будемо працювати".

Головний тренер "Олімпіакоса" Мічел задоволений жеребом, бо переконаний, що у його команди є  всі шанси на вихід у наступний раунд. "Ми задоволені жеребом. Не тому що вважаємо себе фаворитами, а тому, що у нас є шанси на вихід у наступний раунд. Насамперед мене турбує те, щоб ми знаходилися в хорошій формі до моменту зустрічі з "Дніпром". У минулому "Олімпіакос" вже доводив, що на його гру не впливають погодні умови. У цю пору року в Європі холодно скрізь, мова не тільки про Україну. На рівновагу сил може вплинути той факт, що український чемпіонат відновиться тільки в лютому. До 1/16 фіналу ще цілих два місяці, і за цей час відбутися може всяке.

Як і завжди, у нас 50 відсотків на успіх. Це дуже важкий турнір, і тут нерідко трапляються сюрпризи. В європейських турнірах грань між успіхом і невдачею дуже тонка. Якщо будемо грати так, як робили це на груповому етапі Ліги чемпіонів, то пройдемо далі. У сезоні 1985/86 я їздив в Україну з "Реалом", і тоді ми виграли Кубок УЄФА. Так що це приємне збіг".

Нагадаємо, зустрічі команд заплановані на 19 і 26 лютого. Перший поєдинок відбудеться в Україні.

Дивіться пряму трансляцію з "Олімпійського" (Київ) "Дніпро" - "Олімпіакос" о 19:55 на телеканалі 2+2 і онлайн на офіційному сайті каналу.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС

О разрушенной Каховской ГЭС, которая содержала одно из крупнейших водохранилищ Европы…

Загадочное исчезновение экипажа судна «Мария Целеста» более столетия назад: новая теория развития событий
Узнать больше