"Динамо" - "Олімпік". Дивіться пряму трансляцію на "2+2"

"Динамо" - "Олімпік". Дивіться пряму трансляцію на "2+2"
Поделиться в социальных сетях:

Кияни мають намір оформити дубль в цьому сезоні. Залишилось два кроки. Один з них - матч-відповідь з "Олімпіком".

"Динамо" в минулу неділю завоювало золоті медалі чемпіонату і не проти покласти їх у кубок. Для початку команді Сергія Реброва треба пройти "Олімпік" і вийти до фіналу.

Завдання, здавалося б, нескладне. Донеччани добре почали сезон, але у другій половині - чи не найгірші в Прем'єр-лізі. Їх захист - прохідний двір, в десяти весняних іграх пропустив 31 м'яч. В результаті команда програла вісім ігор і опустилася з четвертого місця, де перебувала в листопаді, на дев'яте.

Але в травні команда Романа Санжара вийшла з крутого піке, зігравши внічию із запорізьким "Металургом" (0:0) і перемігши "Металіст" (2:1). А в Кубку України на відміну від чемпіонату, взагалі, демонструє непоганий результат. Вже навесні в 1/4 фіналу зуміла пройти міцну "Ворсклу" (0:0, 1:0). Більш того, не пропустила у першому поєдинку півфіналу з "Динамо" (0:0).

Для киян донеччани незручний суперник. У трьох протистояннях дві нічиї і лише одна перемога. Та й та - непереконлива. Здобута в компенсований час завдяки точному удару Нікіти Бурди на 94-й хвилині.

У обох команд перед матчем втрати у складах. У "Олімпіка" дискваліфіковані Владислав Огиря, Володимир Доронін і Олександр Ситник. У "Динамо також через дискваліфікації не зіграють Віталій Буяльський, Александар Драгович і Сергій Сидорчук.

Дивіться на "2+2" пряму трансляцію поєдинку за вихід у фінал Кубка України "Динамо" - "Олімпік" у середу, 20 травня. Початок - о 18:55. Онлайн: http://2plus2.ua/online

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше