"Динамо" - "Говерла", "Волинь" - "Шахтар". Пряма трансляція на "2+2"

"Динамо" - "Говерла", "Волинь" - "Шахтар". Пряма трансляція на "2+2"
Поделиться в социальных сетях:

Дивіться матчі 22-го туру чемпіонату України

У матчі з "Говерлою" "Динамо" спробує перервати триматчеву безгольову серію. Команда Сергія Реброва не змогла забити в трьох різних турнірах. Спочатку була поразка 0:2 від "Фіорентини" в Лізі Європи, потім - нульові нічиї з "Шахтарем" в чемпіонаті і "Олімпіком" в кубку. Востаннє подібна "суха" серія була зафіксована в сезоні 2004/05. При цьому нічиї можна назвати цілком прийнятними для киян. Команда зберегла п'ятиочковий відрив від "гірників" у Прем'єр-лізі, а в кубку грає повторну гру вдома.

"Говерла" грає лише в чемпіонаті. У минулому турі підопічні В'ячеслава Грозного втратили перемогу над "Зорею" (1:2), пропустивши два м'ячі на 84-й і 90-й хвилинах. Зараз команда перебуває на 12 місці турнірної таблиці.

Статистика протистоянь майбутніх суперників говорить не на користь "Говерли". У 15-ти матчах вона здобула лише одну перемогу, програвши інші поєдинки. На полі ж киян ужгородці і зовсім зазнали фіаско у всіх семи зустрічах.

"Шахтар" їде до "Волині" в гості в якості беззаперечного фаворита. Півроку тому в першому колі "гірники" каменя на камені не залишили від лучан - 6:2. І напевно хочуть виправити помилку, яка з ними сталася в попередньому чемпіонаті в Луцьку. Тоді господарі сенсаційно виграли 2:0.

Та перемога господарів стала лише другою в 12-ти поєдинках на поле "Волині". Перша була в далекому 2002-му. Потім - шість поразок і лише два забитих м'ячі при 13-ти пропущених.

Мабуть, єдиний фактор, який може зіграти на руку команді Віталія Кварцяного, - втома гравців "Шахтаря" після двох ігор з серйозними опонентами. На минулих вихідних "гірники" грали з "Динамо" в чемпіонаті (0:0), посеред тижня - з "Дніпром" у кубку (1:0). Ну, і відповідальність за результат. Конкурент у боротьбі за Лігу чемпіонів свій матч 22-го туру з "Чорноморцем" вже виграв (3:0) і обігнав "гірників". Команді Мірчі Луческу потрібно обов'язково перемагати, щоб повернути друге місце.

Дивіться сьогодні, 4 травня, на "2+2" прямі трансляції матчів 22 туру Чемпіонату України з футболу. "Динамо" - "Говерла" - о 16:50, "Волинь" - "Шахтар" - о 19:00. Онлайн: http://2plus2.ua/online

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
ДнепроГЭС в 1941 году взорвали не нацисты, а советские власти: правда о трагедии, которая унесла сотни тысяч жизней
Узнать больше