Даніель Корм'є занепокоєний нестачею суперників у напівважкій вазі

Даніель Корм'є занепокоєний нестачею суперників у напівважкій вазі
Поделиться в социальных сетях:

Даніель Корм'є, на якого вже скоро чекає бій за титул чемпіона у напівважкій вазі, вважає, що у дивізіоні майже не залишилось гідних бійців, тому його кар'єра у UFC наближається до завершення.

Вже за кілька тижнів чемпіон UFC у напівважкій вазі Даніель Корм'є спробує захистити свій титул у поєдинку проти Ентоні "Гуркота" Джонсона. Якщо Корм'є здобуде перемогу, наступний бій він проведе проти Джона Джонса, його найбільшого суперника та, напевно, одного з найпроблемніших бійців UFC.

Але окрім Джонсона та Джонса важко назвати інших бійців, які могли б вийти у Октагон за чемпіонській титул в напівважкій вазі.

"Це дуже важка категорія, – поділився своєю думкою для Bjpenn.com Даніель Корм'є. – Є Ентоні, є я, є Джонс, коли його знову допустять до боїв, та є Густафссон. Але я не знаю, чи інші бійці можуть з нами конкурувати. У мене заплановано три поєдинки: я буду битися з Ентоні Джонсоном, я маю битися та перемогти Джона Джонса, а потім я маю битися із ним вдруге. А тоді я досягну усього, чого можна досягнути у змішаних єдиноборствах".

Окрім Корм'є, Джонсона, Джонса та Густафссона у дивізіоні можна виділити латвійсько-канадського бійця Мішу Циркунова. Але Даніель Корм'є не розглядає Циркунова як гідного суперника, так як гадає, що коли канадієць буде готовий до поєдинку за титул, сам Корм'є буде у відставці.

"Мені не потрібно хвилюватися про Циркунова, тому що тоді, коли він буде готовим до чемпіонського бою, моя кар'єра буде завершеною. Я не хвилююсь про цих молодих хлопців. Мені 37, у березні мені буде 38, тому я знаю, що я роблю", – переконаний боєць.

А вже в п'ятницю, 17 березня, о 23:00 на глядачів 2+2 чекає історичний бій за звання чемпіона UFC одного з найкращих бійців у напівсередній ваговій категорії Роббі Лоулера та непередбачуваного американця Карлоса Кондіта.

Онлайн трансляція турнірів UFC також доступна на сайті телеканалу 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Большая ложь»: как российская пропаганда использует методы нацистов для дезинформации?
«Стреляют с бионическими руками»: украинские защитники после ранений и ампутаций возвращаются на фронт
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»
«Знали, что делаем эпохальное украинское кино», - Алексей Гнатковский о съемках в «Довбуше»

На Киевстар ТВ новый выпуск проекта «Про кіно для ТеБе»…

Правда о передаче Крыма: как на самом деле полуостров стал частью Украины?
Загадка в Сомином: таинственный водяной монстр затягивает скот на дно озера в поселке на Волыни
Пропаганда заставляет людей верить в героизацию войны: что действительно скрывается под маской «неизвестного героя»?
Узнать больше