Богдан Юсипчук розповів, як проходять зйомки серіалу "Ментівські війни. Харків"

Богдан Юсипчук розповів, як проходять зйомки серіалу
Поделиться в социальных сетях:

Глядачі 2+2 вже знають, що прем’єра серіалу відбудеться 24 вересня. А от яка атмосфера панує на знімальному майданчику, які труднощі виникають у акторів та що цікавого чекати глядачам? – розповів Богдан Юсипчук виданню Телекритика.

Богдан Юсипчук у серіалі "Ментівські війни. Харків" буде грати опера Дмитра Воронова. Як розповів актор, цю роль він отримав абсолютно випадково.

У той день я проходив кастинг на «Модель XL» та сильно спізнювався на зустріч. Вибігши з кабінету, мене буквально за руку зловила кастинг-менеджер «Ментівських воєн» Вікторія Ткаченко. Я тоді відразу сказав: «Віка, прости, я дуже спізнююся. Давай в інший день». А вона мені у відповідь вручила текст і сказала: «Або зараз, або ніколи». Пам'ятаю, що вивчив цей текст за сім хвилин і пішов на кастинг. Чесно кажучи, я не сподівався, що мене візьмуть. За кілька тижнів мені подзвонили і сказали, що я успішно пройшов кастинг. Я був приємно здивований.

Богдан Юсипчук, актор серіалу "Ментівські війни. Харків"

Богдан вирішив зробити свого героя особливим, адже йому набридли образи невразливих мачо.

Якщо придивитися до всіх поліцейським, яких ми бачимо на екранах, то насправді всі вони надсерйозні, як на мене. Я спочатку не погоджувався з цим. Тому відразу ж хотів додати в образ Дмитра Воронова, або просто «Ворона», гумор, емоції, інтелект, і тим самим показати, що він не термінатор, а в першу чергу людина з серцем. Я думаю, ви помітите це в серіалі. Пам'ятаю, до нас на зйомки приїжджали справжні поліцейські. Я запитав: «Чи схожий я на опера?» Вони відповіли, що ні. Я обурився і перепитав: «Тому що кучерявий?» Вони посміялися і відповіли: «Тому що життєрадісний».

Богдан Юсипчук, актор серіалу "Ментівські війни. Харків"

Атмосфера на знімальному майданчику панує не просто дружня. Актори постійно жартують. Богдан каже, що такій поведінці є серйозна причина.

Мені здається, без гумору на майданчику взагалі складно працювати, особливо, якщо тема серіалу стосується вбивств, зґвалтувань та іншої «чорнухи». Я зрозумів це буквально на четвертий день зйомок і відразу почав жартувати, щоб розбавити атмосферу. Мене тут же підтримав Позняк, пізніше до нас приєднався Лістунов.

Богдан Юсипчук, актор серіалу "Ментівські війни. Харків"

Богдан Юсипчук зізнався й у тому, що у процесі зйомок для нього найважче.

Я все ще не навчився не закривати очі, коли стріляю. Ви знали, що потрібно зробити від 300 до тисячі пострілів, щоб звикнути до звуку і відчуттям при стрільбі? Це, напевно, єдине, що видає той факт, що я – не справжній опер.

Богдан Юсипчук, актор серіалу "Ментівські війни. Харків"

Нагадаємо, що 24 вересня о 20:30 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра 40-серійного серіалу "Ментівські війни. Харків" про кримінальні події, що розгортаються на вулицях цього міста.

Всі фанати кримінальних історій зможуть побачити, як розгортатиметься сюжет у новому місті, з новими людьми та злочинами, які доведеться розкривати розумним слідчим. Особливо важко їм даватимуться справи, у яких замішані «перевертні у погонах» – співробітники структур, які мали б захищати громадян, а не навпаки. Телеканал 2+2 онлайн гарантує, що новий серіал сподобається вам ще більше за два попередні проекти, дії яких розгортались у Одесі та Києві.

До того ж, ви зможете випробувати свої сили у розв’язування заплутаних справ – раптом, ви зрозумієте, хто саме є злочинцем, раніше, ніж головні герої серіалу? Дивіться 2+2 онлайн, та дізнайтесь про усе першими!

Режисери серіалу: Валерій Рожко, Тарас Рибальченко. 

Продюсери: Максим Кривицький, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Лариса Марцева, Володимир Андріюк.

У головних ролях: Артем Позняк, Богдан Юсипчук, Сергій Листунов, Таніта Малкова (Тетяна Ожелевська), Анастасія Рула.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Зарисованная фреска настоящего основателя собора София Киевская: как ошибочная реставрация изменила историю
Самое загадочное явление, которое почти 400 лет не могут разгадать ученые: интересные факты о шаровой молнии
Зарождение жизни на Земле: ученые считают, что дождевая вода могла способствовать эволюции первых клеток
Зарождение жизни на Земле: ученые считают, что дождевая вода могла способствовать эволюции первых клеток

Считается, что первые формы жизни, могли возникать спонтанно из органических молекул...

Рискованное путешествие: аэропорт райских островов Макаронезии входит в топ-10 самых опасных в мире
Курган в форме корабля, 139 могил и сокровища викингов: археологи сделали неожиданное открытие в Швеции
Курган в форме корабля, 139 могил и сокровища викингов: археологи сделали неожиданное открытие в Швеции

Это открытие произошло во время раскопок вблизи города Варберг...

Кремль подрывает доверие украинцев через агентурную сеть телеграмм-каналов
Узнать больше