"Бехзат: Я поховав своє серце"

"Бехзат: Я поховав своє серце"
Поделиться в социальных сетях:

Країна: Туреччина, 2011 Жанр: бойовик, кримінал, детектив Режисер: Сердар Акар У ролях: Ердал Бешікчіолу, Тарду Флордун, Джансу Дере, Джанан Ергудер, Фатіх Артман, Едж Айдан, Седа Бакан, Хазал Кая, Інанч Конукчу, Беркан Сел

Головного героя звуть Бехзат, він працює в поліції Анкари і в своєму житті розкрив чимало злочинів. Але остання справа ставить його в глухий кут, адже вона з часом стає все більш заплутаною. У відділення поліції, у якому служить головний герой, надходить дивний дзвінок. Чоловік повідомляє про те, що закопав людину в місцевому парку відпочинку. Співробітники поліції виїжджають за викликом і дійсно викопують на його території труну з тілом. Після експертизи з'ясовується, що виявлений труп чоловіка - це батько колишнього поліцейського, нині пенсіонера, який служив у тій же ділянці, куди надійшов телефонний дзвінок.

Починається низка страшних вбивств, адже про них сповіщає по телефону той же самий голос. Згодом стає зрозуміло, що жертви вибрані не випадково. Ще одним трупом виявиться мати колишнього працівника паспортного столу, і з'ясується, що людей закопували живцем.

Що пов'язувало колишніх працівників поліції, і через що їх батьки були так жорстоко вбиті? Кому завадило розслідування і чому за цим стоять вищі чини поліції?

Якщо ви любите гостросюжетні детективи і хочете дізнатися, чим закінчиться ця заплутана історія, то обов'язково дивіться турецький фільм "Бехзат: Я поховав своє серце" на "2+2" у суботу о 00:40.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше