9 найдивніших та найцікавіших хобі

9 найдивніших та найцікавіших хобі
Поделиться в социальных сетях:

Пропонуємо вашій увазі добірку найбільш незвичайних захоплень. А яке хобі маєте ви?

  • Гра в мерця

Захоплення 47-річного Чака Лемба – удавати мерця. Чоловік неодноразово шокував оточуючих своїми витівками, а тепер його хобі стало більш досконалим: він завантажує фото своєї псевдо-смерті в мережу. Вперше Чак почав захоплюватися такими розіграшами в 2005 році. Чоловік завжди хотів бути актором, але підкорити сцену не вдалося. Тоді Чак вирішив привернути до себе увагу іншим способом. Дивно, але про Чака навіть неодноразово писали в газетах і запрошували на телешоу. Так чи інакше, для батька шістьох дітей таке хобі не можна не назвати дивним.

  • З'являтися на задньому плані в репортажах

Англієць Пол Ярроу має оригінальне хобі. Хлопець любить з'являтися на задньому плані в новинах, доки репортери розповідають про події.

  • Колекціонування таблеток екстазі

Житель Голландії більше 20 років займався колекціонуванням таблеток екстазі. У його колекцію увійшло понад 2400 пігулок. На жаль, колекцію викрали в 2009 році. 46-річний володар навіть не побоявся заявити про пропажу в поліцію, не дивлячись на протизаконність зберігання наркотиків. Справа в тому, що в колекції було близько 40 отруєних таблеток, і чоловік боявся за долю крадія.

  • Бути позивачем

І хоча Джонатан Лі Річес є в’язнем, він зміг потрапити в Книгу рекордів Гіннеса як людина, яка подала найбільше позовів. Дивно, але це обурило Джонатана і він подав до суду на агентство Книги. Серед його незвичайних позовів є справи проти Джорджа Буша, сомалійських піратів, буддійських ченців, Меморіалу Лінкольна, Ейфелевої вежі та Нострадамуса.

  • Робити з собак інших тварин

У Китаї це хобі набирає популярності. Там полюбляють не тільки оригінально стригти домашніх улюбленців, а й фарбувати їх, перетворюючи на інших тварин.

  • Їзда на американських гірках

Вік Клеман щомісяця приїжджає в Піттсбург, щоб покататися за один день 90 разів на американських гірках. Більше того, чоловікові 78 років і таке хобі його зовсім не лякає!

  • В'язання грудей

Мабуть, 80-річна місіс Хорнкасл має одне з найбільш незвичних захоплень. Жінка в'яже груди з вовни. Займається цим вона вже багато років і основна мета такого дивного захоплення – допомога місцевому пологовому відділенню. На «шедеврах» майстрині тренуються вагітні під час навчання, а пологовий будинок компенсує жінці вартість матеріалів.

  • Колекціонувати фаст-фуд

Можливо, ви думаєте, що любите Big Mac, але ваше захоплення ніщо у порівнянні з тим, що відчуває найвідданіший фан McDonald's Майк Фоунтейн. 60-річний житель штату Пенсільванія збирав речі, пов’язані з цією мережею фаст-фуду, протягом 45 років. У його колекції зареєстровано 75 тисяч екземплярів.

  • Бути русалкою

А точніше, русалом. 27-річний житель Флориди Ерік Дюшарм з дитинства мріяв стати міфічною істотою. Хлопець навчився власноруч створювати костюми русалок. Більше того, Ерік продає близько тисячі хвостів за рік.

За матеріалами Pure

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

«Фургон с оркестром»: как рашистские парады и флешмобы формируют нужную кремлю психологию россиян?
Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Узнать больше