9 липня на 2+2 бій Аманди Нуньєс та Валентини Шевченко у прямому ефірі

Поделиться в социальных сетях:

9 липня глядачі 2+2 разом з шанувальниками змішаних єдиноборств по всьому світу зможуть наживо побачити "номерний" турнір UFC 213. У Восьмикутнику матч-реванш проведуть чинна чемпіонка UFC Аманда Нуньєс та головна претендентка Валентина Шевченко.

Чинний лідер UFC у легкій вазі Аманда Нуньєс вдруге зустрінеться в Октагоні з киргизькою спортсменкою Валентиною Шевченко, щоб вкотре захистити свій титул. У тогорічному поєдинку одноголосним рішенням перемога відійшла брутальній бразильці. Після бою Нуньєс видовищно відібрала чемпіонський пояс у Міши Тейт і встигла захистити його проти Ронди Роузі. Валентина Шевченко, відома за прізвиськом "Куля", отримала право боротися за звання чемпіонки, здолавши легендарну Холлі Холм.

Пристрасті навколо цієї події розпочались задовго до бою. Під час дуелі поглядів Аманда Нуньєс показала неповагу до своєї опонентки, вдаривши її кулаком. Шевченко відповіла на це посмішкою та повідомленням у Твіттері "Живи свої останні дні, Амандо". Пізніше "Куля" все ж таки прокоментувала зухвалий вчинок чемпіонки: "Я поважаю її, як бійця, але не як людину, – зізналась Валентина Шевченко. – Хороша людина ніколи не вчинить так. Вона хоче здатися божевільною, але виглядає наляканою. Бачу, що вона дуже сильно боїться. Саме страх змушує її так поводитися. Відповім на цю поведінку своїм виступом у поєдинку проти неї. Я втратила повагу до неї. Справжній майстер бойових мистецтв так не чинить".

2+2 покаже також принциповий поєдинок Ромеро - Віттакер, у якому розіграється тимчасовий титул чемпіона у середній вазі.

Турнір UFC 213 відбудеться на арені T-Mobile у Лас-Вегасі (штат Невада, США). Пряма трансляція на каналі 2+2 розпочнеться 09 липня о 5 годині ранку.

Прямі трансляції турнірів UFC в Україні коментуватимуть спортивний оглядач каналу 2+2 Олег Шмідт, тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та  український боєць ММА Дмитро Солопов.

Трансляції турнірів UFC також будуть доступними на сайті 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
Узнать больше