40-річний Йоель Ромеро готовий здобути історичну перемогу на UFC 213

40-річний Йоель Ромеро готовий здобути історичну перемогу на UFC 213
Поделиться в социальных сетях:

Йоель "Солдат Бога" Ромеро, який вже за тиждень зійдеться у Октагоні з Робертом Віттакером, переконаний, що пояс тимчасового чемпіона у нього в кишені.

З точки зору Ромеро (12-1 ММА, 8-0 UFC) дисципліна та фокусування являються головним ключем до успіху у "клітці". Під час свого інтерв'ю у рамка Міжнародного тижня боротьбі UFC кубинець розповів, що, на його думку, Роналду Соуза не зміг використати це проти Віттакера (18-4 ММА, 9-2 UFC) під час їхнього квітневого поєдинку, але сам Ромеро має наміру не повторювати його помилок.

"Один із них знав, як гарно робити свою роботу, а інший, очевидно, не знав, як це зробити, – прокоментував Йоель Ромеро для MMAjunkie. – В першу чергу, потрібно фокусуватися на своїх цілях. Слідувати стратегії крок за кроком".

Вечір UFC 213 відбудеться 8 липня (9 липня о 05:00 за київським часом) на арені T-Mobile у Лас-Вегасі. Ромеро - Віттакер є одним з головних боїв турніру. Йоель Ромеро, який має найдовшу серію з перемог у середньому дивізіоні (вісім поспіль), після перемоги над Крісом Вайдманом був націлений на титульний бій із діючим чемпіоном Майклом Біспінгом. Але на даний момент "Граф" отримав травму коліна, окрім того, свій наступний бій має провести спочатку з Джорджем Сен-П'єром.

Жоден боєць середнього дивізіону UFC не зміг перемогти Ромеро чи Віттакера. Очікується битва по-справжньому майстерних професіоналів, тому "Солдат Бога" вважає, що до бою треба підходити з повагою та обережністю.

"Усі суперники небезпечні, – переконаний Ромеро. – В усіх суперників є дві зброї – розум і талант. Я вважаю, що потрібно завжди бути обережним, якщо поважаєш свого суперника. Він молодий боєць, він спраглий до перемог. Ці якості завжди роблять твого суперника небезпечним".

Якщо Ромеро зможе піднятися на вершину під час UFC 213, він приєднається до Ренді Кутюра, який являється єдиним бійцем у історії UFC, який виграв чемпіонат у віці сорока років та старше. Але вік, схоже, не заважає Ромеро, бо з кожним боєм він стає тільки краще.

Боєць поділився секретами власного успіху. Ромеро вірить: якщо буде слідувати цим правилам, то здобуде перемогу і на UFC 213. "По-перше, я відчуваю, що я людина, яку благословив Бог, – ділиться спортсмен. – По-друге, справа у дисципліні, суворих тренуваннях. По-третє, я розумний та досвідчений. Коли я обираю бій, я знаю, як треба готуватися до нього".

Дивіться UFC 213 НАЖИВО на каналі 2+2 у неділю, 9 липня, о 05:00.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Кокаин и табак в 3000-летних египетских мумиях: откуда появились вещества, которые, согласно официальной версии, завез Колумб?
Солнечное затмение-2024: почему чрезвычайники в некоторых странах предупреждают запастись пищей, водой и горючим?
Футурологи уверены – создав искусственный интеллект, человечество сделало первый шаг к самоуничтожению
В центре спекуляций: пропаганда рф создала фейк, что «Украина намерена заменить Техас в составе США»
Правительство США обнародовало свежие кадры с НЛО: инопланетяне это или нет?
Правительство США обнародовало свежие кадры с НЛО: инопланетяне это или нет?

Что сказало управление по решению аномалий Пентагона…

Шок! Первыми в космосе побывали нацисты?
Шок! Первыми в космосе побывали нацисты?

Ракету создал инженер из «Аненербе»…

Узнать больше