25 червня на 2+2 поєдинок за титул Стіпе Міочича та Алістара Оверіма

Поделиться в социальных сетях:

25 червня о 23:00 на телеканалі 2+2 глядачі мають змогу побачити титульний бій американця хорватського походження Стіпе Міочича та екс-чемпіона К-1 та Strikeforce Алістара Оверіма.

У головному поєдинку турніру 34-річний чемпіон UFC у важкій вазі американець хорватського походження Стіпе Міочич у своєму першому захисті титулу зустрінеться з 36-річним нідерландцем Алістаром Оверімом.

На момент поєдинку Оверім (41-15) посів третє місце у рейтингу важкого дивізіону UFC та провів блискучу серію з чотирьох перемог поспіль. У двох останніх боях нідерландцю вдалося нокаутувати топових бійців та колишніх чемпіонів організації Андрія Арловскього та Жуніора Дос Сантоса.

Стіпе Міочич (16-2), у свою чергу, вважається надстійким бійцем, до того ж, поєдинок відбудеться у рідному для нього Клівленді, США. Два роки тому поразка у поєдинку з Жуніором Дос Сантосом зруйнувала серію з шести перемог, тому цього разу американець пообіцяв докласти усіх зусиль, щоб вибороти титул. "Оверім – крутий хлопець. Він чемпіон К-1, він хороший греплер та просто сильний боєць, тому я тренувався важче, ніж будь-коли раніше. Я не збираюсь дозволяти йому диктувати мені умови під час бою. У суботу я вийду з Октагону із поясом у руках", – переконаний Міочич.

Ще одним очікуваним боєм вечору стане реванш екс-чемпіона UFC у важкій вазі бразильця Фабрісіо Вердума (21-6-1) проти Тревіса Брауна (18-5-1). У попередньому поєдинку  бразильський важкоатлет сильно побив американця, який після поразки навіть змінив усю команду.

Трансляції турнірів UFC в Україні коментує спортивний журналіст 2+2 Олег Шмідт. Разом з Олегом у студії 2+2 працюють тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та український боєць ММА Дмитро Солопов.

Онлайн трансляція турнірів UFC також доступна на сайті телеканалу 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС

О разрушенной Каховской ГЭС, которая содержала одно из крупнейших водохранилищ Европы…

Загадочное исчезновение экипажа судна «Мария Целеста» более столетия назад: новая теория развития событий
Узнать больше