15 мільйонів за бій: суперечка між Флойдом Мейвезером та Конором Макгрегором триває

15 мільйонів за бій: суперечка між Флойдом Мейвезером та Конором Макгрегором триває
Поделиться в социальных сетях:

Непереможений боксер у відставці та чемпіон UFC у легкій вазі продовжують словесний поєдинок у ЗМІ. 

Суперечка між Флойдом Мейвезером-молодшим та Конором Макгрегором триває ще з літа 2015 року. Нещодавно легендарний боксер запропонував чемпіону UFC гарантованих 15 мільйонів доларів за бій.

"Ми намагалися організувати бій з Конором МакГрегором, – повідомив Флойд Мейвезер у своєму інтерв'ю для ESPN. – Вони знають мою цифру. Моя цифра - гарантованих 100 мільйонів доларів. Це моя цифра. Я не знаю, скільки грошей отримує Конор МакГрегор, але я впевнений, що не більше 10 мільйонів за бій у ММА. Як може хлопець казати про 20 чи 30 мільйонів доларів, якщо він ніколи не мав навіть 8 чи 9? Але ми готові дати йому 15 мільйонів".

Окрім згоди Макгрегора, Мейвезер-молодший має домовитись із президентом UFC. Але останні коментарі боксера у бік Дейни Вайта були досить різкими. "Я не хочу говорити з Дейною Вайтом. Пам'ятаєте, Дейна був бійцем. Керівниками були брати Фертітта, але вони продали UFC, тому Дейна Вайт – звичайний службовець. Він мені подобається, я не маю нічого проти нього, але я пам'ятаю, як Дейна Вайт бігав навколо мене та Джеффа Мейвезера та носив мої валізи", – заявив Флойд Мейвезер для FOX Sports.

А вже цієї п'ятниці, 20 січня, о 23:00 телеканал 2+2 вперше в Україні розпочинає офіційну трансляцію найпопулярнішої у світі серії турнірів зі змішаних   єдиноборств – UFC. Трансляції турнірів UFC також будуть доступними на нашому сайті.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше