10 лютого на 2+2 чемпіонський бій Люка Рокхолда та Майкла Біспінга

10 лютого на 2+2 чемпіонський бій Люка Рокхолда та Майкла Біспінга
Поделиться в социальных сетях:

10 лютого о 23:00 глядачі 2+2 зможуть побачити титульне протистояння екс-чемпіона у середній вазі Люка Рокхолда та одного з найкращих бійців поза ваговими категоріями Майкла Біспінга.

2+2 покаже захист чемпіонського титулу Люка Рокхолда у поєдинку проти британського ветерана Майкла Біспінга. Спочатку американець мав провести бій-реванш з потужним ударником Крісом Вайдманом. Але після того, як Кріс отримав травму коліна на тренуванні, суперником Рокхолда призначили непередбачуваного Біспінга, для котрого ця зустріч стала першою за десять років можливістю поборотися за чемпіонський пояс у середній вазі.

Окрім протистоянням в "Октагоні" бій Рокхолд-Біспінг запам'ятався шанувальниками ММА словесним поєдинком на передматчевій прес-конференції. Люк Рокхолд, котрий на тлі зухвалих бійців UFC завжди виділявся стриманою поведінкою, цього разу під тиском гострих випадів норовливого Майкла Біспінга відступив від своїх принципів.  "Люк Рокхолд – чудовий боєць, і я буду щасливий відібрати чемпіонський пояс саме у цього самовдоволеного негідника", –  заявив претендент на чемпіонський титул напередодні двобою.  "Я поважаю Біспінга. Він заслуговує свій титульний шанс і нарешті піднявся по драбині, –  відповів на грубощі Рокхолд. –  Настав час цій тупій черепушці усвідомити свою справжню долю, чим ми й будемо завтра займатися".

Також у "номерному турнірі" 199 UFC на глядачів 2+2 чекає видовищний поєдинок беззаперечного лідера у найлегшому дивізіоні Домініка "Домінатора" Круза, котрий  втретє відстоюватиме свій чемпіонський пояс у легендарному Восьмикутнику. Американець, який сьогодні посідає восьме місце у рейтингу кращих бійців поза ваговими категоріями, за свою спортивну кар'єру провів 20 зустрічей і лише одного разу зазнав поразки від Юрая Фабера.

Трансляції турнірів UFC в Україні коментує спортивний журналіст 2+2 Олег Шмідт. Разом з Олегом у студії 2+2 працюють тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський та молодий український боєць ММА Дмитро Солопов.

Онлайн трансляція турнірів UFC також доступна на сайті телеканалу 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Солидарность Тайваня в украинской борьбе: история самопожертвования добровольца Джонатана Ценга
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС
«В дом корабль приплыл»: масштабы разрушений и восстановление после подрыва россиянами Каховской ГЭС

Россия еще и плотно обстреливала затопленные территории, чтобы помешать эвакуации...

Телеканал 2+2 будет транслировать матч «Днепр-1» против «Динамо»
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его
Миф о языке: россия шла в Украину «защищать» русский язык, а вместо этого уничтожила его

Сегодня только 3% украинцев поддерживают статус русского языка как второго официального…

Археологи раскопали 2100-летнюю могилу женщины, которую похоронили на бронзовой кровати и в золотом лавровом венке
ДнепроГЭС в 1941 году взорвали не нацисты, а советские власти: правда о трагедии, которая унесла сотни тысяч жизней
Узнать больше