Сьогодні у "Люстратор 7.62": чи відновляться на посадах скандальні прокурори?

Люстратор 7.62. Проклятие системы
Сьогодні у "Люстратор 7.62": чи відновляться на посадах скандальні прокурори?
Поделиться в социальных сетях:

Сьогодні, 18 травня, в програмі "Люстратор 7.62" на 2+2 вийде продовження журналістського розслідування про повернення на посади славнозвісних київських прокурорів, які були спіймані на корупції та бандитизмі.

У попередніх матеріалах журналіст "Люстратор 7.62" Володимир Тимофійчук розповідав про прокурорську "четвірку", учасники якої прямо під час судового засідання в групі Viber під назвою "Лисі Птахи" в SMS-повідомленнях обговорювали варіанти розправи над людиною.

Фото- і відео-докази переписки, які були відзняті журналістами під час суду, викликали суспільний резонанс та гучні заяви високопосадовців про проведення службових перевірок і відсторонення одіозних прокурорів від виконання обовязків.

Проте, екс-прокурори тодішньої Дніпровської районної прокуратури столиці Артем Тендітний і Денис Соловей, а також Антон Дрозд – в минулому  заступник прокурора району, та колишній старший прокурор відділу прокуратури міста Києва Серій Лисенко не тільки не понесли покарання, а й мають змогу знов повернутися до правоохоронних органів.

Хто саме покриває прокурорів, та чому, попри факти їх злочину, слідство не проводить відкритого розслідування, а суд закриває справу -  дивіться подробиці в сюжеті "Люстратора".

Друга тема сьогоднішнього випуску "Люстратор 7.62" буде присвячена нещодавньому розпорядженню Голови КМДА про капітальний ремонт доріг в Києві. Журналістка "Люстратора" Олена Самсонова дізнавалась, чому столична влада вирішила відремонтувати саме ті дороги, на яких розташовані компанії гаранта України та його партнерів по бізнесу. Окрім того, ремонт запланований на вулиці, де знаходиться консульство скандальної офшорної зони – Республіки Сейшельські острови. Чим керується міська влада, вирішуючи проводити вибірковий ремонт, і чому список вулиць співпадає з переліком інтересів президента?

Про це та інше дізнавайтеся у випуску програми журналістських розслідувань "Люстратор 7.62" у середу о 19:20 на телеканалі 2+2. 

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше