Округ. Чому вигідно бути депутатом від Сумщини?

Люстратор 7.62. Проклятие системы
Округ. Чому вигідно бути депутатом від Сумщини?
Поделиться в социальных сетях:

Скільки та за що платять народним обранцями, котрі давно забули дорогу в свої округи – у журналістському розслідуванні Люстратора на 2+2. 

Кожні п'ять років жителі українських міст йдуть на вибори, щоб знову обрати того, хто зможе відстояти та захистити їх інтереси у ВРУ. Щоразу результат однаковий: отримавши бажаний депутатський мандат, обранці забувають про численні передвиборні обіцянки. Проблеми округу ніхто не вирішує, скарг місцевих жителів не слухає, на робочому місці не з'являється. Крім того, нардепи ігнорують пленарні засідання та провалюють необхідні для громадян законопроекти. Замість того, щоб вирішувати важливі питання, депутати продають свої голоси за десятки тисяч гривень і продовжують виголошувати з трибуни популістські промови.

Журналіст Люстратора Микола Різник вирішив на власні очі побачити, як працюють нардепи у Сумській області, та з'ясувати, хто ніколи не з'являвся у своєму окрузі, скільки коштує депутатський мандат, з якою метою обранці використовують власні привілеї.  

Чи дотримуються нардепи на Сумщині своїх передвиборних обіцянок? Звідки у державних працівників автопарки, розкішні будинки та власні літаки? Хто та коли припинить свавілля депутатів, котрі цинічно заробляють на своїх виборцях?

Дивіться більше  у програмі Люстратор 7.62 у середу, 26 жовтня о 19:30 на каналі 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше