"Нехай країна зачекає": "Люстратор" розкаже, як депутати на футбол літали

Люстратор 7.62. Проклятие системы
"Нехай країна зачекає": "Люстратор" розкаже, як депутати на футбол літали
Поделиться в социальных сетях:

Дивіться журналістське розслідування "Люстратор" про те, як народні обранці, використовуючи дипломатичні паспорти, вирушили на ЄВРО-2016.

16 червня на  порядку денному сесії Верховної Ради: конфіскація грошей Януковича, зниження тарифів на газ, затвердження нового складу центральної виборчої комісії та ще низка важливих законопроектів. Втім, жодні важливі питання не змусять "служителів народу" відмовитися від перегляду гри збірної України на чемпіонаті Європи.

Журналіст Олена Самсонова провела власне розслідування "загадкового" зникнення депутатів із сесійної зали. Провівши цілий день у Верховній Раді, журналістка помітила, як майже повна сесійна зала після обідньої перерви спорожніла, і при реальній наявності 159 депутатів табло показало 332 зареєстрованих.

Поспілкувавшись із кількома депутатами, журналістка дізналася, що подорож на гру збірної планувалася заздалегідь, більше того, поговорювали, що депутати летіли до Франції на чартерному літаку за дипломатичними паспортами.

Чому Апарат Верховної Ради покриває зловживання службовим становищем та дає змогу народним обранцям без будь яких перешкод пропускати сесії, а МІД України, попри неодноразові звернення журналістів щодо вилучення дипломатичних паспортів, нічого не робить?

Редакція "Люстратора" вже подала відповідні запити до аеропорту "Бориспіль", Держприкордонслужби та Апарату Верховної Ради з проханням надати список тих, хто минулого тижня перетинав кордон та перебував в офіційному відрядженні.

Подробиці дивіться у ВІДЕО Люстратор 7.62 на телеканалі "2+2".

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше