На межі війни. Чи потрібен в Україні воєнний стан?

Люстратор 7.62. Проклятие системы
На межі війни. Чи потрібен в Україні воєнний стан?
Поделиться в социальных сетях:

Кому вигідно сіяти паніку серед українців, а хто незацікавлений вводити обмеження, з'ясували журналісти програми Люстратор. Спецпроект на 2+2.

Розмови про введення воєнного стану не вщухають вже третій рік. Всі підстави зробити це були ще в 2014 році, але військове положення унеможливлювало б проведення виборів. Багатьом це було не вигідно, тому рішення так і не було прийнято. Ні Мінські домовленості, ні тимчасові затишшя не змінили хід подій у зоні конфлікту. Росія продовжує нарощувати військові сили на нашому спільному кордоні, а жертв стає все більше. Загострення ситуації на сході у липні та серпні цього року змусило українських політиків знову заговорити про надзвичайні міри. Багато хто намагається маніпулювати темою військового положення, залякуючи населення.

Журналіст програми Люстратор. Спецпроект Олена Михайловська вирішила розібратися у ситуації та з'ясувати, що ж таке насправді овіяний легендами воєнний стан, як він впливає на життя громадян, чому військове положення не було введене під час окупації Криму та  які причини нової хвилі обговорення цієї теми.

Яким чином ведення військового положення торкнеться кожного з нас?Що ж саме відбувається за кордонами України? З якого боку чекати небезпеки? Які заходи передбачає запровадження воєнного стану?

Подробиці журналістського розслідування дивіться у програмі Люстратор. Спецпроект у неділю, 2 жовтня, о 12:00 на каналі 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше