Металевий легіон. Чим воюють наші бійці на Сході?

Люстратор 7.62. Проклятие системы
Металевий легіон. Чим воюють наші бійці на Сході?
Поделиться в социальных сетях:

Чи відповідають високі позиції України у міжнародних рейтингах зброярських експортерів справжньому стану національного оборонного комплексу, з'ясував Люстратор. Спецпроект на 2+2.

На п'ятірку найбільших торговців зброєю – США, Росію, Китай, Францію і Німеччину – припадає 74% усього обсягу. Серед списку лідерів наша країна посідає 9 місце, трохи поступаючись Італії. Частка України в глобальному експорті зброї становила в 2011-2015роках 2,6%. Збільшити вивіз вдалось навіть попри війну, втрату частини техніки та військових заводів після анексії Криму.

У журналістському розслідуванні  Ірини Куріло –  як Україна опинилась в топ-10 найбільших експортерів озброєнь, на що спроможні наші конструкторські  бюро та заводи, наскільки ми конкурентні та в яких збройних галузях досягли успіху,

На чому їздять та з чого стріляють наші захисники на лінії вогню? Якими залізними новинками вихваляються чиновники та чому сучасною технікою не користуються бійці на Сході? Скільки витрачає Україна на озброєння нашої армії? Неочікувані факти про українське зброярство дивіться у програмі Люстратор. Спецпроект у понеділок, 06 лютого, о 19:35 на каналі 2+2.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше