Програма "Хоробрі серця" у новому форматі стартує на 2+2

Хоробрі серця
Програма "Хоробрі серця" у новому форматі  стартує на 2+2
Поделиться в социальных сетях:

У середу, 14 жовтня, о 16:25 в День Захисника України телеканал "2+2" покаже перший випуск оновленої військово-патріотичної програми "Хоробрі серця". Надалі програма виходитиме щочетверга о 20:20, повтор у неділю о 14:00.

У новому сезоні "Хоробрі серця" розробляються у новому форматі. Великий годинний фільм про події на Сході України – унікальні історії героїв, невідомі деталі, подробиці їхнього побуту та їх боїв у зоні АТО.

Програму "Хоробрі серця" на замовлення телеканалу "2+2" підготував Департамент журналістських розслідувань під керівництвом Максима Шиленка. Хронометраж кожної програми – дві години.

"У студії програми "Хоробрі серця" ми продовжуємо говорити про справжніх героїв, їх долі та героїчні подвиги кожного. Але у новому сезоні ми вирішили скласти всі історії в одну велику розповідь. Такий собі експеримент - у годинному фільмі ми розповімо про окремий рід військ з різних позицій у зоні АТО, різних батальйонів, – розповідає Максим Шиленко -  Наші журналісти побували в найгарячіших точках на мапі України, знайшли бійців та командирів, які вже стали легендами. Крім того, до зйомок  фільму долучився Ахтем Сейтаблаєв".

Перший випуск програми "Хоробрі серця" буде присвячений артилеристам – чому їх називають Богами війни, якими видами артилерійської зброї вони забезпечують захист на передовій? Які способи ведення бою застосовують, та які винаходи допомагають артилеристам ефективно вісти бій? 

Дивіться перший випуск "Хоробрі серця. Артилеристи" у середу, 14 жовтня, о 16:25. Другий випуск у неділю, 18 жовтня, о 14:00.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС
«Затерянный мир» расскажет историю, которая не имеет права быть забытой – Каховская ГЭС

О разрушенной Каховской ГЭС, которая содержала одно из крупнейших водохранилищ Европы…

Загадочное исчезновение экипажа судна «Мария Целеста» более столетия назад: новая теория развития событий
Узнать больше