Телеканал 2+2 презентував військово-патріотичну драму власного виробництва Гвардія-2

Гвардия 2
Телеканал 2+2 презентував військово-патріотичну драму власного виробництва Гвардія-2
Поделиться в социальных сетях:

28 вересня відбувся допрем’єрний показ військово-патріотичної драми Гвардія-2, присвяченої трагічним подіям 2014 року на Донбасі.

"Гвардія-2" – це двосерійний телефільм про розвідгрупу із колишніх добровольців, які захищають українські землі від російської агресії у найпекельніші дні протистояння на Сході України.

Всі події фільму розгортаються навколо розвідгрупи на чолі з колишнім афганцем з позивним "Дід". Вчорашні новобранці стають професійними розвідниками та йдуть на нове завдання. В минулому – бізнесмен, чемпіонка зі стрільби, вчений-хімік, запорізький слюсар і доброволець з Криму стають досвідченими бійцями, які знають що таке війна та біль від втрати близьких друзів. З’являється інформація про можливість повномасштабного вторгнення російських військ та підготовку кривавого теракту у прифронтовому місті, який готують окупанти. Команда "Діда" вступає у битву, аби запобігти страшній трагедії серед мирного населення і виявити "крота" – організатора теракту.

Стрічку було презентовано в кінотеатрі "Оскар". Презентацію відвідали режисер фільму Олексій Шапарєв, автор сценарію Микола Рибалка, продюсери Максим Кривицький, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Андрій Корнієнко, Артем Колюбаєв, оператор Анатолій Химич, знімальна група фільму та актори: Ахтем Сеїтаблаєв, Дмитро Ступка, Олексій Тритенко, Анна Топчій, Дмитро Тубольцев, Денис Гранчак, Денис Мартинов та інші.

Також були присутні актор та музикан Роман Мацюта, ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір, ведуча програми "Профутбол" на 2+2 Олександра Лобода та керівник Департаменту спортивних проектів 1+1 media Степан Щербачев.

"Ми з вами кожен день переживаємо таку кількість значних потрясінь, що навіть не встигаємо проаналізувати ці події. Я хочу нагадати, що сьогоднішня мирна презентація проходить завдяки тим хлопцям, які на передовій роблять неймовірні речі захищаючи нас. Все, що ви побачили в цій картині, це реально відбувається у нашому з вами житті, Звісно, деякі речі в картині ми показали більш емоційними, а деякі більш художньо, проте всі історії зібрані з вуст реальних учасників подій, – зазначила продюсер каналу 2+2 Оксана Янко-Коваленко. – Всі присутні побачили, що у каналу 2+2 однозначна позиція щодо подій які відбуваються на Сході України. Ми так бачимо, ми так відчуваємо, ми так розуміємо… І я ще раз хочу нагадати, що в щоденній метушні ми не повинні забувати про те, що відбувається і про хлопців які боронять країну!»

 

Фільм "Гвардія-2" знято за підтримки Національної гвардії України продюсерським центром Praktika Production на замовлення телеканалу 2+2.

Прем’єра військово-патріотичної драми "Гвардія-2" відбудеться на телеканалі 2+2 у День захисника України, у суботу, 14 жовтня о 20:20.

Переглянути інші світлини заходу можна на офіційній сторінці 2+2 у Facebook.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше