Ідею безкоштовного таксі почали реалізовувати у Рівному

ДЖЕДАИ
Ідею безкоштовного таксі почали реалізовувати у Рівному
Поделиться в социальных сетях:

У місті Рівне громадські активісти ініціювали рух "Підвези іншого". Пасажири тепер мають можливість проїхатись безкоштовно по місту, заплативши водієві за проїзд усмішкою.

Колись сайт для попутників blablacar тільки набирав обертів. Зараз ним користується кожен другий українець. Адже головне створити вартісну ідею, а люди з часом обов'язково її оцінять. Так само активісти з чарівного міста Рівне вирішили започаткувати рух "Підвези іншого", який, у свою чергу, не передбачає оплати чи навіть вигоди. Ініціатива полягає у тому, що водії підбирають пасажирів, яким з ними по дорозі, а грошей за це не беруть. Пасажира ставлять тільки перед однією умовою – бути ввічливим та усміхатись.

Для реалізації ідеї її автор Богдан Рябунець поділив місто на кольори. Кожен колір означає певний район міста. І таким чином, водії знатимуть з ким їм по дорозі.

"Їде водій. Він бачить пішохода з табличкою певного кольору і знає, в якому напрямку цьому пішоходу потрібно рухатись. Якщо водієві по дорозі, він його підбирає", - розповів активіст Богдан Рябунець.

Рівнянам ініціатива руху "Підвези іншого" сподобалась – за декілька днів до групи активістів у соціальній мережі долучилось майже чотири тисячі людей. Охочих проїхатись безкоштовно, звичайно, багато – чого не скажеш про водіїв. Більшість місцевих просто ще не знає, про цей рух. Однак автор ідеї певний, що за кілька тижнів водії вивчать кольори та допомагатимуть пасажирам.

Як відреагували на ініціативу безкорисливого проїзду водії? Про це у відео.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

Смотри матч «Динамо» – «Полесье» на телеканале 2+2
На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Узнать больше