Історія бійця, який боровся за Батьківщину, та втратив свою родину

Дембель
Історія бійця, який боровся за Батьківщину, та втратив свою родину
Поделиться в социальных сетях:

Війна – це втрати. Герой цього випуску програми Дембель на 2+2 втратив через війну дуже багато – дружину, дітей, здоров'я. Але залишилось у бійця те, чого війна забрати не змогла – надія та бажання допомагати своїй країні. 

"Насправді питання стояло так: "Якщо ти поїдеш воювати, я розлучусь", – розповідає свою історію Єгор з позивним "Турист".

Він разом з родиною – з дружиною та двома маленькими дітьми – покинули Донецьк та перебралися жити до Львова. Але лишитися осторонь конфлікту на Сході чоловік не зміг.

Під час служби Єгор потрапив у засідку, да отримав численні поранення, повернувшись додому для лікування та реабілітації довго був прикутим до інвалідного візка. За цей час бійця просто видворили з батальйону.

Знайти себе у мирному житті Єгор поки що не зміг: "Почати бізнес, щоб потім його прийшли забрали – навіщо? Я не знаю, чи готовий я зараз поміняти це все, зробити вигляд, що у нас нічого немає, що у нас мир, сказати: "Ну все, живемо мирним життям". Ніхто не може дати гарантії, що ця ракова пухлина не розростеться".

Наразі Єгор – волонтер на передовій. Чоловік до цього часу не налагодив спілкування з дружиною, але намагається увесь свій вільний час проводити з дітьми.

"Почніть спілкуватися, з будь якого приводу. Не закінчуйте спілкування, не ставте три крапки. Майте мужність звернутися до фахівця: сімейний психолог, військовий психолог, кризовий психолог", - радить у такій ситуації військовий психолог Андрій Козінчук.

"Хотілося б вірити, що буде все класно. Зробимо все, щоб діти росли у мирі та щасті і ніколи не мали необхідності захищати те, що захищаємо ми", - сподівається Єгор на відновлення теплих стосунків у своїй родині.

Подробиці про мужнього добровольця дивіться у програмі Дембель на 2+2. Нові випуски щонеділі о 15:00.

Поделиться в социальных сетях:

Последние новости

На телеканале 2+2 премьера мини-сериала «Переслідуючи вогонь»
Ни ловушки, ни пули его не берут: африканские дикари приносят человеческие жертвы речному чудовищу
Жаждут человеческой крови: ученые обнаружили опасные бактерии-«вампиры»
Способен прожечь металл: «Укроборонпром» разработал уникальный «карандаш» для разминирования
Коварство информационной войны: как российские пропагандисты влияют на наше физическое здоровье?
Очевидец рассказал о таинственном появлении «лесного человека» на Международном симпозиуме ученых
Узнать больше