У Львові обирали найкращих кухарів України

Спецкор

Вже за два місяці вони покажуть свою майстерність на гастрономічній сцені Італії.

Найкращих кухарів України обирали на внутрішньому чемпіонаті. А вже у квітні вони вперше представлятимуть Україну на поважному чемпіонаті з приготування піци в Пармі, Італія. Там хлопці змагатимуться із сорока командами з усього світу в кількох дисциплінах. Для учасників світового турніру просто приготувати смачну піцу недостатньо, треба вправно крутити тісто та показувати з ним акробатичні трюки.

Штучне м'ясо з'явиться на полицях магазинів до 2021 року

Українська команда з десяти хлопців – це найкращі піцайоло зі Львова, Києва, Сум та Рівного. До змагань кухарі готуються годину на день, решта часу вправляються на роботі. Для тренувань використовують переважно справжнє тісто, проте іноді тренуються й на тренажері – силіконовій заготовці.

Мандрівники з Херсонщини перетнули океан

Їхній тренер – італієць Даніло Пагано. Спеціально запрошений майстер раніше був суддею на змаганнях з піци, а зараз вчить українців технічних елементів у фрістайлі. Наші піцайоло кажуть: вже готові поставити нові світові рекорди.

Як тренуються справжні українські піцайоло, дивіться у сюжеті!

16092025
Раскопки проводятся в Карагёюке в центральной части Турции.
16092025
Почти каждому знакомо ощущение: вы мирно спите, до заветного звонка будильника остаётся ещё несколько минут — и вдруг глаза сами собой открываются...
16092025
Мыс Агульяс — это не просто точка на карте, а место, где легенды переплетаются с реальностью, где морские глубины скрывают древние тайны, а природа демонстрирует свою мощную силу.
16092025
Каждый из нас хотя бы раз сталкивался с ощущением, что денег хватает только на первые недели месяца...
16092025
Проверку проводили в Европейском союзе в соответствии с новой системой маркировки.