Звичайна кома принесла збитків на мільярд євро: іспанські інженери випадково збудували підводний човен на 100 тонн важчим

Загублений світ

З’ясувалося, що субмарина не здатна самостійно піднятися на поверхню…

Мільярд євро обійшлася іспанським військово-морським силам одна кома. Інженери недогледіли помилку і збудували новітній підводний човен «Ісаак Пераль» на 100 тонн важчим ніж було заплановано.

Прямо перед випробуваннями у 2013 році з’ясувалося, що субмарина не здатна самостійно піднятися на поверхню. Проект терміново відправили на доопрацювання. Інженери та консультанти вирішили, що єдиний спосіб збільшити плавучість – подовжити човен. Для цього щоправда знадобилося удвічі більше грошей, ніж було закладено з самого початку у бюджет.

На щастя іспанських військових, після доопрацювання випробування пройшли успішно. Але після них команда ремонтників не змогла оглянути диво-техніки – субмарина не влізла у док.

Але якщо ви вважаєте, що це найбільші збитки, які принесла людська неуважність та поспіх, то помиляєтесь. ТОП неймовірних фіаско найвідоміших людей світу – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти, з 6 лютого, щопонеділка, о 17:00 на 2+2 виходитимуть прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше