Зустріч Гітлера з Вангою: що передбачила болгарська віщунка нацистському лідеру?

Загублений світ

Ця зустріч стала однією із найтаємничіших подій…

Ванга, відома болгарська віщунка та цілительниця, мала неймовірний дар, що привертав до неї увагу багатьох відомих особистостей. Вона допомагала людям, які страждали від хвороб, а також відповідала на їхні запитання про майбутнє. Однією із найтаємничіших подій, пов’язаних із нею, стала зустріч із лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером у 1941 році.

Гітлер завжди відчував потяг до містики та окультних наук. У СС навіть існував спеціальний підрозділ «Аненербе», що займався пошуком містичних артефактів, зокрема в Тибеті та Індії. Мало хто міг уявити, що одна з таких містичних пошуків приведе Гітлера до Ванги — сільської ворожки з Болгарії.

Ходять чутки, що Гітлер приїхав до Ванги, щоб почути пророцтво щодо майбутнього Другої світової війни. Подробиці їхньої розмови не збереглися, але говорять, що Ванга напророчила йому поразку. Ці слова викликали лють у фюрера, проте він не наважився завдати шкоди сліпій жінці.

Директор Академії Великих людей Валентин Траянський згадує, як Ванга казала:

Я третім оком усіх бачу. Думають, що я сліпа? Нехай так думають».

Це підтверджує, що її здібності були чимось більшим, ніж просто даром бачити майбутнє. Вона володіла надзвичайною силою, яку визнавали навіть найжорстокіші лідери того часу. Хоча реальні документи про цю зустріч не збереглися, історія про Вангу і Гітлера донині вражає уяву людей. Її пророцтва, як і її життя, залишають багато запитань, на які немає відповідей.

Болгарський психолог ретельно вивчив усі передбачення Ванги. Понад 70% пророцтв збуваються! Що вона казала про Україну, дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Вона заручилася з людиною, яка претендувала на московський трон, але…
Вона 10 років була у засланні в Сибіру, пережила тортури та відморозила ноги…
Дивитись більше