Зірвати джекпот: австралієць двічі підряд виграв у лотерею шалену суму

Загублений світ

У те, що відбулося з чоловіком просто не вкладається у голові…

Доки одні тяжко працюють і тільки мріють про багатство, іншим падають гроші прямо з неба. Таким щасливцем став австралієць Білл Морган. Він виграв у лотерею шалену суму.

До 37 років чоловік не вірив у дива поки вони не трапилися у його житті. Хоча передувало цьому щастю справжня трагедія. Білл потрапив у жахливу аварії і його серце зупинилося на цілих 14 хвилин. Та, на диво, чоловік прийшов до тями й доволі швидко одужав. На честь того, що він вижив, Білл придбав лотерейний квиток і виграв автомобіль. Місцеве телебачення вирішило зняти про нього сюжет і попросило його зайти до крамниці і придбати ще один квиток, а також зробити щасливе обличчя, нібито він дізнався про виграш.

Те, що відбувалося далі, просто не вкладається у голові. Білл, як і просили журналісти, придбав квиток і був приголомшеним.  

«Я виграв 250 тисяч. Я не жартую!» - промовив чоловік, коли стер захисне покриття лотереї.

Реакцію «щасливця» Білла Моргана зняли на камеру. Як це було? Чи приносять щастя несподівані кошти?  А також – історії людей, які не змогли втримати величезні багатства та пояснення експертів, чому так сталося дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Не пропусти програму «Загублений світ» в ефірі телеканалу 2+2 з понеділка по четвер, о 16:50!

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Дивитись більше