Залізна колона, яка існує на Землі, вже більше півтори тисячі років лікує людей

Загублений світ

У 2005 році індійський парубок був один із десяти тисяч туристів…

Вони щодня приходять подивитися на 8-мє чудо світу — залізну колону біля мінарету Кутб-Мінар на околиці столиці Індії Делі. За легендою, якщо притулитися до колони спиною та обійняти її руками, можна зцілитися від будь-якої хвороби.

«Я не дуже вірив, але подумав чому б і ні. Я притулився до колони, і попросив зцілити мене», - розповів Вішал Чітар, зцілений залізною колоною.

На той час Вішал вже 9 років страждав на цукровий діабет, в нього були проблеми з нирками, та з неймовірною швидкістю падав зір. Але після зустрічі з колоною, вже за кілька тижнів Вішал почав нормально бачити, а рівень цукру в його крові нормалізувався.

«Півтори тисячі років люди приходять сюди просити про зцілення. Іноді стаються дива причому доволі масштабні. Коли комусь вдається витягнути потенціал накопичений колоною», - стверджував Євгеній Поляков, езотерик.

Сьогодні подивитися на 8-мє диво світу на околицях міста Делі щороку стікаються мільйони туристів. Висота колони 7 м, а вага 6,5 тонн. Матеріал з якого вона зроблена чисте залізо. Залізна колона, що стоїть вже понад півтори тисячі років зовсім не просідає у землю, та дивовижно, але не іржавіє.

За легендою славнозвісну колону поставили у 415-му році на честь правителя Чандрагупта II. Утім жодних свідчень про те, хто, і завдяки яким технологіям виконав це замовлення, історія замовчує.

У 2017 році група туристів з Мумбая робила знімки на фоні мінарету Кутб-Мінар поряд із залізною колоною. Аж раптом фотограф помітив у небі над мінаретом летючий об’єкт, за формою схожий на людину. Ця подія привернула увагу лондонських уфологів, вони дослідили територію навколо мінарету, і в тому числі залізну колону. Інформація, яку отримали науковці, шокує.

Навколо залізного стовпа постійно діяло електромагнітне поле діаметром 2 і висотою 8 метрів. Джерело випромінювання знаходилося всередині колони, на висоті 3-х м від землі. Сканування колони показало цей предмет прямокутної форми, що складається із тонких пластинок з невідомого неймовірно радіоактивного матеріалу.

«Іноді техніка поруч з цією колоною чомусь перестає працювати, або працює з перебоями. Мобільні телефони розряджаються повністю, або часткова. Мобільний зв’язок зникає, його немає зовсім або теж частково. І неодноразово було зафіксовано якісь шуми невідомої природи», - оповідали Євдокія Вернігор та Олександр Жардов, парапсихологи.

Та все ж таки, що це за дивовижна залізна колона? Дійсно вона допомагає зцілитися людям, чи це звичайна психосоматика? Які ще дивовижні знахідки виявили вчені? Досліджуй незвідане разом з нами та дізнайся більше про таємниці наших предків у сюжеті. Дивись відео «Загубленого світу» вже зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Читай також:

Новини

Всі новини
Риби в зоні відчуження можуть досягати трьох метрів у довжину…
Україна активно розвиває програми підтримки для ветеранів…
На стінах деяких будинків досі є загадкові символи, схожі на пентаграми…
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Дивитись більше