«Загублений світ» розповість історії українців, які, попри війну, повертаються додому

Загублений світ

Вмикай прем’єру нового випуску вже у понеділок…

20 травня о 17:00 глядачі телеканалу 2+2 побачать новий випуск інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ. Українці повертаються», присвячений тим, хто попри влаштоване за кордоном життя, вирішив повернутися на рідну землю, аби боронити її та відновлювати.

Loading...

З початком повномасштабного російського вторгнення мільйони українців були вимушені залишити свої домівки і їхати світ за очі. На нових місцях люди наново будували своє життя: облаштовували житло, влаштовувалися на роботі, відкривали бізнеси. Однак, багато з тих, хто виїхав, все ж вирішили повернутися на рідну землю.

Так само вчинили і багато тих, хто виїхав ще до Великої війни. Наприклад, професорка Оксана Чорна, яка багато років жила і працювала в Султанат Оман – країні, яку називають «раєм на Землі», дізнавшись, що на її Батьківщину полетіли російські ракети, повернулася і стала військовим водієм-санітаром. Полярник Максим Білоус залишив станцію Вернадського, щоб в Україні готувати інженерів-саперів. А успішний IT-вець Андрій Баніт відмовився від красивого життя на Шрі-Ланці та долучився до лав ЗСУ.

Насправді, до України їдуть не лише наші громадяни, але й нащадки українців, яким багато десятиліть тому довелося виїхати за кордон. Попри всі труднощі, вони готові захищати та розбудови нашу державу. Ведучий програми Геннадій Попенко розповість глядачам телеканалу 2+2, чому люди з усього світу їдуть до України і вважають її країною можливостей, і хто несподівано стає новим українцем.

Крім того, ти почуєш розповідь громадянина Канади про те, як він здійснив свою мрію – жити в Україні. А також приголомшуючу історію про те, як син американського мільйонера залишив лакшері-життя у Нью-Йорку, аби переїхати і оселитися в селі на Полтавщині.

Вмикай прем’єру нового випуску «Загублений світ. Українці повертаються» 20 травня о 17:00 на телеканалі 2+2!

Дивись також:

Новини

Всі новини
50 тисяч років тому в Південній Африці вже існувала вугільна промисловість…
Дивитись більше