«Загублений світ» розкаже, як росія перетворилася на Четвертий Рейх

Загублений світ

24 жовтня о 17:00 на каналі 2+2 вийде новий випуск «Загубленого світу»…

У свіжому випуску глядачі дізнаються, чому російські пропагандисти працюють за вивезеними з Німеччини методичками нацистів, і як за допомогою окультних сил путін планує завоювати світ.

Loading...

Росія десятиліттями намагається привласнити перемогу у Другій світовій війні. Хоча насправді рф не поборола нацизм, вона його успадкувала. 24 лютого 2022 року володимир путін оголосив про проведення «спеціальної військової операції», яка фактично була лише прикриттям для повномасштабного російського вторгнення в Україну. Але шокувало не лише це. Промова диктатора, як дві краплі води, була схожа на виступ Адольфа Гітлера, який у 1939 році назвав напад на Польщу «вимушеним кроком». І, як виявилось, це не єдине, що російський президент запозичив у найвідомішого тирана в історії людства.  

Завдяки яким технологіям путіну вдалося захопити владу, для чого російські ідеологи створили ідею «русского міра», як росія повторює варварські методи Третього Рейху і чому для кремля так важливі окультні практики – відповісти на ці запитання спробує ведучий Геннадій Попенко разом з експертами проєкту «Загублений світ». 

Про те, як кремлівські пропагандисти використовують здобутки гітлерівського режиму, щоб побудувати «велику російську імперію» – дізнавайтесь у новому випуску «Загубленого світу» вже у понеділок, 24 жовтня, о 17:00, на каналі 2+2.

Дивіться також:

Новини

Всі новини
Знання про ці методи могли бути відомі набагато раніше, ніж ми думали…
Це нові перспективи для людей, які втратили кінцівки або рухливість…
Дивитись більше