Загадкові зникнення та незрозумілі падіння літаків: на планеті існують точки, які можуть вплинути на хід польоту лайнерів

Загублений світ

Деякі країни навмисно прокладають маршрути для літаків, аби їх обходити…

Всесвітня історія авіації знає чимало загадкових зникнень літаків чи їх незрозумілих падінь. Експерти говорять про різні фактори, проте є ті, про які усі б воліли мовчати. Наприклад, чи знали ви, що існують точки на планеті, які можуть вплинути на хід польоту лайнерів? А дослідники аномального кажуть, що вони є і деякі країни навіть навмисно прокладають маршрути для літаків, аби їх обходити.

«У Мексиці так прокладені маршрути авіаційного транспорту, як загального користування так і малої авіації, щоб не проходили маршрути над пірамідами. Чому? Коли літак йде над пірамідою, у нього виходить з ладу авіаційне обладнання, тому що навколо пірамідальних споруд утворюється електричне статичне поле і воно б’є променем від вершини піраміди у небо. І якщо у цей промінь попадає літак, починає псуватися обладнання», - каже езотерик Ігор Мехеда.

Пірамідальні споруди знаходили не лише у Єгипті та Мексиці, а також біля Японії, острова Йонагуні, та у Камбоджі. І як вважають дослідники, є цілі зони, куди літакам краще не летіти. Де вони знаходяться – дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Дивись також:

Новини

Всі новини
Про розвиток світової медицини та яку роль у цьому відіграє Україна…
Про тих, хто своїми здобутками та жагою до перемоги щодня підвищують статус України…
Вимушені переселенці вже наперед спланували, як будуть відбудовувати свої міста…
Дивитись більше