Як швидко затоплять Землю води Світового океану?

Загублений світ

Коли міста на воді перетворяться на міста під водою, знає Загублений світ на каналі 2+2.

Крилатий вислів "Після нас – хоч потоп" стає дедалі актуальнішим. За прогнозами вчених, потоп вже видніється на горизонті, й до 2100 року мапа світу зміниться до невпізнаваності. І зовсім не в кращий бік.

Через горезвісне глобальне потепління під водою опиниться більша частина суші. Венеція – туристична перлина – з міста на воді перетвориться на місто під водою, у хвилях зникне Пізанська вежа, затопить Нідерланди, які вже зараз страждають від водної стихії. Людство більше не матиме можливості відпочити на Мальдівах або Сейшелах - острови змиє океан.

Не омине катастрофа й Україну. Першими затопить курорти біля берегової лінії, Чорне море з’єднається з Азовським та дійде аж до Запоріжжя, а Крим перетвориться на острів.

"Раніше клімат змінювався поступово, повільно протягом кількох століть. Зараз ми маємо за тридцять років дуже інтенсивну зміну клімату", – повідомляють кліматологи.

Вчені погоджуються, що такі зміни – наслідок антропогенного впливу, тобто людської діяльності. Коли Світовий океан проковтне сушу та як цьому завадити? Чи може людство зупинити новітній потоп? Дивіться у Загубленому світі на 2+2.

Новини

Всі новини
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...
Дивитись більше