Як приманити гроші?

Загублений світ

Синдром жебрака ніколи не дозволить певним людям стати багатими. Як виявилося, схильність до багатства закладається генетично. Як зробити так, щоб гроші текли рікою?

Мислення жебрака, заважає бути багатим – вважають психологи. Отримавши великі гроші людина втрачає контроль та перетворюється на раба своїх бажань, адже готова тільки брати. Цим пояснюється зубожіння і зникнення заможних родин. Мільйонні статки діставалися нащадкам, які вміли лише витрачати, а не заробляти.

Мозок бідних та багатих людей різниться. Нейрофізіологи знайшли зв'язок між успішністю дітей у навчанні, доходами їх сімей структурними особливостями головного мозку. Вони провели МРТ 60 школярам. Серед них було 23 дитини з бідних родин. Решта – з багатих. Перед МРТ кожен учень складав стандартний тест із математики та англійської. Виявилося, що діти багатих батьків більш успішні у навчанні, а їх мозок має помітні відмінності – більш товсту кору у тім'яній та скроневих зонах. Це саме ті зони, які відповідають за довготривалу пам'ять та мислення. Виходить, схильність до багатства закладена генетично. Але схильність – це ще не багатство. Її потрібно розкривати та розвивати.

Як приманити гроші? Знає Загублений Світ на 2+2.

Новини

Всі новини
Збитки України від російської агресії перевищують 150 мільярдів доларів…
Загадковість людської природи завжди викликала цікавість та захоплення…
Випуск присвячений процесу відбудови України…
Історії про відвідування Землі космічними прибульцями більш ніж просто міфи…
Дивитись більше