Вірус в тарілці: як світова мода на вегетаріанство може знищить людство?

Загублений світ

Медики попереджають про можливі ризики для репродуктивного здоров'я…

У 2016 у світовий прокат вийшов фільм «Інферно», знятий за мотивами культового письменника Дена Брауна. Сюжет розповідає про фанатика-екстреміста, який у радикальний спосіб вирішив вирішити проблему перенаселення Землі. Чоловік створи вірус, який робить бездітними мільярди людей по всій планеті. Але медики застерігають – аналогом вірусу, який знищить людство, може стати світова мода на… вегетаріанство.

Кандидат медичних наук та психоаналітик Олександр Зеленько висловив думку, що вегетаріанство може викликати ризики для репродуктивного здоров'я:

«Вегетаріанство, як методика харчування, яка не дає достатньої кількості амінокислот і незамінних речовин, приводить до того, що кількість нащадків зменшується», - зауважив вчений.

Отже, чи може вегетаріанство стати своєрідним «вірусом» для людства, як у фільмі «Інферно»? Це питання залишається відкритим, проте вже зараз воно викликає обговорення серед медичних фахівців та громадськості.

Подробиці дивись у сюжеті проєкту «Загублений світ» просто зараз:

Loading...

Також не пропусти щопонеділка о 17:00 на 2+2 виходять прем’єрні випуски інформаційно-пізнавальної програми «Загублений світ», присвячені українцям – нації незламних і нескорених, що гідно виборюють своє майбутнє.

Дивись також:

Новини

Всі новини
Це сталося в регіоні, де раніше вже зникло кілька десятків супутників…
Історія партизана, Героя України Володимира Жемчугова…
Дивитись більше