В чому полягає секрет вічної молодості?

Загублений світ

Чому одні старіють повільно, а інші – навпаки? Може, всі довгожителі володіють якимось спільним секретом довголіття?

Відома на весь світ французька довгожителька Жанна Кальман пережила дві Світові війни, спостерігала за появою Ейфелевої вежі та кінематографу. Француженка, яка дожила до 102 років, навіть потрапила до Книги рекордів Гіннеса! Але як жінка, що пила багато вина та була завзятим курцем, до кінця свого життя змогла зберегти міцне здоров’я, ясний розум та гарну пам'ять?

Ще один активний довгожитель – 93-річний харків’янин Леонід Станіславський, який є найстаршим тенісистом Європи. Протягом останніх двох років чоловік зіграв на міжнародних турнірах по всьому світу, але там суперників-однолітків не знайшов. Звідки беруться сили бігати по корту та відбивати м’ячі, Леонід не знає, проте почуває себе молодим.

Де в Україні є джерело вічної молодості?

Галині Герасимовій з Київщини 70 років. Вона знімається для обкладинок популярних глянців та навіть потрапила до Книги рекордів України як найстарша модель. А от американська красуня Ясміна Россі у 63 роки є популярною моделлю купальників.

Хто вбив українця, який зупинив старіння?

75-річний екстремал займається роуп-джампінгом, канадець, якому виповнилось майже 100 років, вражає світ рок-н-ролом, а його британська ровесниця шокує публіку акробатичними танцями на шоу талантів.

Чи готові люди жити вічно та за яку ціну?

Але як цим пенсіонерам під силу таке? Здається, що всі ці люди вважають, що час – річ поступлива та зупинити його може кожний. З чим пов’язаний секрет довголіття? Та чи може людина жити стільки, скільки забажає? Розкаже Загублений світ на 2+2!

Новини

Всі новини
Вони стояли за спиною фюрера і надавали йому незвичну силу…
Єті – міф чи реальність? Загадка, яка не дає спокою дослідникам…
Сестра Симеона спантеличила своїм рішенням багатьох…
Дивитись більше